Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul Simonei Halep, real 100%. Tenismena și-a luat avocați. Toni Iuruc confirmă – primele declarații

Divorțul Simonei Halep, real 100%. Tenismena și-a luat avocați. Toni Iuruc confirmă – primele declarații
Un an de căsnicie sfârșit abrupt. Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Deși mulți ar fi fost tentați să creadă că la mijloc e vorba doar despre un zvon răutăcios, iată că partenerul Simonei confirmă despărțirea. Amândoi și-au luat avocați și încearcă să rupă relația în termeni liniștiți.

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la un an de la nuntă, anulând, evident, ceremonia religioasă care ar fi trebuit să aibă loc în acest an și la care erau invitați peste 300 de persoane.

Nu se știe care sunt motivele care au dus la această ruptură-șoc, însă apropiații Simonei susțin că ea a fost cea care a cerut despărțirea. Toni Iuruc susține însă că divorțul se produce de comun acord:

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!“, a spus Toni Iuruc pentru „Fanatik“.

În privința averii, cei doi nu au ce să-și împartă. Simona și Toni au semnat contracte prenupțiale care stipulează clar că fiecare iese cu ce a venit din această căsnicie.

Toni Iuruc, un bărbat înșelat și cu alte două mariaje la fel de scurte

Toni Iuruc e un bărbat înșelat de două neveste. Până la Simona Halep a avut încă două soții de care s-a separat, însă nu în cele mai confortabile condiții.

Potrivit informațiilor din presă, date de surse care-l cunosc bine pe afaceristul Toni Iuruc, acesta a traversat adevărate drame în căsniciile sale, fiind trădat de femeile pe care le-a dus la altar. Bărbatul ar fi divorțat de cea de-a doua soție, când aceasta era însărcinată în cinci luni. El a susținut că acela nu ar fi copilul lui.

Și de prima soție s-a separat după ce a acuzat-o de infidelitate.

Alina, prima nevastă a lui Toni Iuruc a fost model de top. Se spune că iubea enorm viața de noapte, că mergea frecvent în cluburi, consuma mult alcool și se distra alături de tineri bogați. La un moment dat, Toni Iuruc ar fi aflat că partenera lui începuse o relație cu altcineva, așa că a intentat divorț.

Și a doua soție a lui Toni Iuruc, Liana, este o frumusețe.

După doi ani de relație a cerut-o în căsătorie. După 10 luni de mariaj a primit lovitura. A aflat că e înșelat și că bebelușul pe care tânăra îl aștepta fusese conceput cu altcineva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre