Simona Ionescu / Redactor Șef

Divorțul verii în showbiz a fost anunțat. Fanii celor două vedete sunt în stare de șoc

Divorțul verii în showbiz a fost anunțat. Fanii celor două vedete sunt în stare de șoc
Magia din căsnicia lor s-a epuizat. Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au despărțit după șapte ani de căsnicie, împărtășind într-o declarație comună: „Am luat decizia dificilă de a divorța”.

Vedeta din Modern Family și starul din Magic Mike s-au despărțit după șapte ani de căsnicie, anunțând acest lucru luni, 17 iulie. „Am luat dificila decizie de a divorța, a spus cei doi într-o declarație comună pentru Page Six. Ca doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieții noastre”.  Vedetele au refuzat să mai comenteze știrea pentru alte publicații.

Vestea despărțirii vine la o săptămână după ce Sofia Vergara a împlinit 51 de ani. Cu această ocazie, actrița a sărbătorit alături de prieteni în Italia, dar Manganiello nu a apărut în nicio fotografie pe care aceasta a postat-o pe Instagram. Cu toate acestea, actorul i-a adus un omagiu soției sale, pe rețelele de socializare, scriind alături de o fotografie de la 10 iulie, în care apare cuplul, „¡¡¡Feliz Cumpleaños Sofía!!!” (n.r.trad. – La mulți ani, Sofia).

Prima întâlnire: „Mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa”

Conform E! News, Vergara, 51 de ani, și Manganiello, în vârstă de 46 de ani, și-au intersectat drumurile de mai multe ori înainte de a începe relația lor. Cu toate acestea, abia pe 15 iunie 2014 – la o lună după ce Vergara a dezvăluit că a renunțat la logodna cu omul de afaceri Nick Loeb – cei doi au avut prima întâlnire.

După cum se povestește, Joe Manganiello călătorea în interes de serviciu când a aflat că Vergara este singură, așa că a obținut numărul ei de telefon de la colegul ei de scenă Jesse Tyler Ferguson și a invitat-o în oraș în New Orleans. „La prima noastră întâlnire mi-a dat toate motivele pentru care nu va funcționa niciodată, a declarat el pentru Haute Living în 2015. Cum ar fi: Ești prea tânăr, ești actor, ești asta, ești aia, iar ea o făcea doar ca să se audă pe ea însăși spunând asta. Încerca să se convingă să nu se ducă acolo”.

Sofía Vergara și Joe Manganiello s-au căsătorit în mai puțin de un an de la logodnă

Și de aceea Manganiello a făcut tot posibilul pentru a o impresiona pe Vergara, care este mama unui fiu de 31 de ani, Manolo. „Uite, s-ar putea să ai nevoie să fii singură, iar eu înțeleg asta, și-a amintit Manganiello că i-a spus actriței în timpul unei apariții din 2022 la emisiunea The Jess Cagle Show de la SiriusXM. Acum nu pot să-ți promit că voi fi acolo la sfârșitul procesului tău de autodescoperire. Dar, de exemplu, dacă ai nevoie să fii singură, voi înțelege. Mă voi descurca cu asta, viața va merge mai departe”.

Manganiello a spus că apoi a băgat mâna în geantă și a scos o revistă People care îl numea „Burlacul numărul unu în lume”. „Am pus-o pe masă și am spus: Numero Uno, și-a amintit actorul din True Blood. I-am strecurat-o peste masă. Și ea a luat revista, a început să o răsfoiască și i-am spus: Sari peste interviul meu. Ăsta este articolul meu. Ea a spus: Vreau să văd cine mai este pe listă”. Inteligența ascuțită a Vergarei a fost unul dintre motivele pentru care Manganiello s-a îndrăgostit.

Logodnă și căsătorie pe repede înainte

În decembrie 2014, cuplul s-a logodit, după ce Manganiello i-a cerut mâna într-o cerere în căsătorie romantică la apus de soare, în ajunul Crăciunului. „Nu am văzut niciodată doi oameni atât de îndrăgostiți cu adevărat, a declarat o sursă pentru E! News la vremea respectivă. Felul în care vorbesc unul cu celălalt, se ating unul pe celălalt. Este incredibil”.

Doar 11 luni mai târziu, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii pline de vedete la The Breakers din Palm Beach, Florida. La nuntă au participat 400 de invitați, printre care Channing Tatum, colegul lui Manganiello din Magic Mike XXL, Arnold Schwarzenegger și Reese Witherspoon, precum și Eric Stonestreet, Eric Stonestreet, Ed O’Neill, Sarah Hyland și Ty Burell, colegii de distribuție ai lui Vergara din Modern Family.

După șapte ani de căsnicie, vedetele au decis să divorțeze. Cauza separarii nu a fost comunicată.

Ca și cum lista de invitați nu ar fi fost deja impresionantă, petrecerea fastuoasă a inclus, de asemenea, un număr de dans inspirat de Magic Mike pentru mireasă, pe melodia „I Want It That Way” a celor de la Backstreet Boys, după cum a relatat un insider.

Când a venit momentul să marcheze prima lor aniversare de nuntă, Manganiello a apelat din nou la talentul său pentru gesturi mărețe. „I-am scris o carte ca un cadou pentru prima noastră aniversare, a împărtășit el cu Cosmopolitan U.K. în 2017. Era despre cum ne-am întâlnit – precum și despre curtea noastră – și avea aproximativ 40 de pagini”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Anunțul divorțului a fost confirmat în timp ce Vergara este în continuare în vacanță în Italia, cu prietenele ei. Ea și Manganiello nu au copii împreună, însă au un căței chihuahua, alb, pe care îl adoră amâmndoi.

Surse foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre