Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi concurenți de la America Express dau totul din casă. Vești din culise

Doi concurenți de la America Express dau totul din casă. Vești din culise
Pentru orice concurent al Americii Expres, perioada în care a muncit pe brânci rămâne întipărită în suflet. Dar Drumul soarelui poate să facă mai mult de atât. Să creeze povești de dragoste sau să despartă oameni.

Cei care fac parte din prima categorie sunt Laura Giurcanu și fiica celebrei prezentatoarea Andreea Esca. Cei doi tineri au fost rivali în America Express, dar în viața de zi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Ionuț Rusu și George Tănase, comedianții care fac furori în România cu talentul lor a vorbit despre el mai nou cuplu în showbizz.

„Adică sincer şi noi cu Aris dacă dădea semne… Da, femeie să fi fost”

„Se potrivesc foarte bine, le stă bine, am văzut şi noi clipul acela. Şi pe Laura o aşteaptă o zestre foarte puternică. Că na… Cine nu îşi doreşte? Adică sincer şi noi cu Aris dacă dădea semne… Da, femeie să fi fost… Aris era prima ţintă”, au mărturisit comedianții. Eram ocupaţi să ne apropiem noi cu altele… Cu alte echipe. Nu, nu, am fost şi noi şocaţi când am văzut. Noi credeam că Laura e aşa pe noi chitită. Nu, nu am văzut, a fost un şoc şi pentru noi.

Laura Giurcanu și bărbații din viața ei

Până la urmă sunt tineri, sunt vaccinaţi, ei ştiu mai bine. Ea e mai bătrână, dar se poartă acum.”, au povestit cei doi pentru Cancan.

Pe de altă parte, băieții au povestit care a fost primul  lucru pe care l-au făcut când au  ajuns acasă, după atâta chin. „Duş fierbinte. A fost extraordinar după atâta aqua fria, direduş fiebinte. Am fost foarte fericiţi vreo săptămână, dar după înapoi la griji, am început să fim nemulţumiţi că vine curierul târziu, din astea grele…”, s-au destăinuit cei doi concurenți America Express.

Bărbații din viața Laurei Giurcanu

Aris nu e singurul bărbat din viața ei, pentru că, spun sursele, aceasta ar fost în relații cu persoane celebre din showbizz-ul românesc. Se crede că s-ar fi iubit cu fotbalistul Alex Târnovan, dar povestea a durat puțin, dar și cu Matei Dima, cunoscut ca și BRomania. Toți spuneau că cei doi sunt un cuplu, doar ei nu au recunoscut oficial, deși Laura a apărut într-unul dintre clipurile bărbatului. Umblă vorba că ar fi existat ceva și între Laura Giurcanu și Dani Oțil, dar și Cuza de la Noaptea târziu, dar nimeni nu a confirmat vreodată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre