Doi foști concurenți „Mireasa”, care au venit să-și testeze relația la „Insula iubirii”, au șocat spectatorii. „Vrei să te calc pe cap?”

Doi foști concurenți „Mireasa”, care au venit să-și testeze relația la „Insula iubirii”, au șocat spectatorii. „Vrei să te calc pe cap?”
Printre cuplurile venite la „Insula iubirii” să-ți teste fidelitatea și dragostea se află și doi tineri cunoscuți publicului din emisiunea „Mireasa”, sezonul 4.

Anamaria Măriuță și Marius Budin vor să realizeze dacă sunt făcuți unul pentru celălalt, dar de la prima emisiune tânărul s-a făcut de râs.

Fără să realizeze că este filmat și toate lucrurile pe care le face le va vedea o Românie întreagă, când se aflau în camera de hotel, Marius s-a dat în stambă. Cuvintele pe care i le-a adresat iubitei sale sunt mai mult decât josnice, dar blonda părea că nu-l bagă în seamă, tratând totul ca pe o glumă. „Ești nesimțită? Vrei să te joc în picioare? Pe cap te calc”, i-a spus Marius iubitei sale care stătea liniștită în pat și butona telefonul mobil.

„Prevăd ca va cădea primul în ispita și va primi ce merită, o mare țeapă”

După ce imaginile au fost vizionate, internauții au reacționat dur și au sfătu-o pe Anamaria, care susține că „îl iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine” să plece cât mai repede de lângă acest bărbat. „”Fețițo, fugi cât poți”, „Te joc în picioare… ce noroc au bădăranii”, „Ferească Sfântul cu asa vocabular.

Se vede ca-l iubește maxim, altfel nu știu cum ar accepta asa cuvinte. Josnic… nu va sta nimeni cu el în felul acesta și parca prevăd ca va cădea primul în ispita și va primi ce merită, o mare țeapă”, sunt doar câteva dintre comentariile acestora.

Cine sunt Ana-Maria Măriuță și Marius Budin

Ana-Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii au o relație din 2021 de când s-au cunoscut prin intermediul emisiunii „Mireasa”. Cei doi au ajuns până în finală, au avut o relație plină de obstacole, dar nu au putut să facă pasul cel mare al căsătoriei.

Au ieșit însă de mână din emisiune, s-au mutat împreună, însă Anamaria a mărturisit că nici ea, nici mama blondei nu au încredere în Marius. Cei doi locuiesc în Austria unde Marius lucrează ca șofer. Visează să strângă bani și să se întoarcă în țară, unde să deschidă o afacere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre