Simona Ionescu / Redactor Șef

Doi mari actori, infectați cu Covid tot la Antena 1

Doi mari actori, infectați cu Covid tot la Antena 1
Lista cu numele persoanelor infectate cu coronavirus pe platourile Antenei 1 se mărește. Doi cunoscuți actori de teatru și un tânăr actor și manechin, fiul unui fotbalist celebru, au fost testați pozitiv.

Marii actori implicați în emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu au stârnit interesul mediatic ca vedetele show-ului de la Antena 1. Adriana Trandafir și Cristi Iacob sunt și ei pozitivi la Covid și se află sub tratament. Colegii lor, alți artiști din teatre, dar și fanii lor sunt cei care le transmit, pe paginile de socializare, mesaje de încurajare și de susținere, iar unii se roagă pentru sănătatea lor.

”Transmitem cele mai calde gânduri de bine și urări de sănătate actorilor Adriana Trandafir și Cristi Iacob! Să fiți bine, dragilor!”, au postat actorii din București pe o pagină de socializare dedicată lor.

Cristi Iacob, actor la Teatrul Mic, face parte din juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”, alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Adriana Trandafir făcea pereche cu Romică Țociu în cadrul show-ului. Acesta nu e infectat, din informațiile noastre. În ziua în care s-a dat alarma că Marcel Pavel și mai multe vedete ale emisiunii au Covid, în 17 iunie, Romică Țociu își serba fiica, pe Daria, care împlinea 17 ani.

Andreea Bălan și Aurelian Temișan au ieșit negativ la testare.

 

Alina Pușcaș de la Antena 1, internată în spital cu Covid

 

 

O informație nouă a venit vineri seară de la spitalul Matei Balș. Surse medicale, citate de Gândul, au confirmat pentru această publicație că Toto Dumitrescu, actor și fiu al fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost internat și el pentru că este infectat cu Covid. Ziarele de sport dau și ele aceeași informație. Noi am obținut confirmarea că este asimptomatic ca și Alina Pușcaș, dar e și el la spital pentru siguranță.

Așa cum am anunțat în unul dintre articolele noastre, Toto Dumitrescu se număra printre cei 11 concurenți de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. El se afla la prima lui apariție publică într-un show de anvergură. Toto, poreclit ”Jude Law de România”,  are 22 de ani, a absolvit anul trecut Facultatea de Film și Teatru Mandragora din Londra și a jucat, deja, în mai multe filme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre