Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în familia Bădălău. Într-o zi sfântă a plecat la ceruri cea mai dragă ființă

Doliu în familia Bădălău. Într-o zi sfântă a plecat la ceruri cea mai dragă ființă
Zi tristă pentru familia Bădălău, care are parte de o tragedie. Vestea a fost dată pe contul de socializare de sora afaceristului.

Niculae Bădălău, tatăl iubitului Biancăi Drăgușanu trece prin momente grele. Fostul președinte PSD Giurgiu e distrus.

Doliu în familia Bădălău. Într-o zi sfântă a plecat la ceruri cea mai dragă ființă

Avea aproape 90 de ani și era femeia pe care toată lumea o adora. Din nefericire, bunica lui Gabi Bădălău a trecut astăzi, chiar de ziua Cuvioasei Parascheva, la dreapta Domnului. Cea care a dat vestea pe rețelele de socializare a fost sora afaceristului, care a postat pe contul de socializare câteva fotografii de la nunta ei, alături de bunica. Pe una dintre fotografii, nepoata a lăsat și un mesaj plin de durere: „Rămas bun, mamaie dragă”.

Slujba de înmormântare va avea loc astăzi

Alături de Niculae Bădălău sunt alături și mai mulți membri ai PSD Giurgiu, care au lăsat un mesaj de condoleanțe, dar și jurnaliștii de la cotidianul ”Jurnal giurgiuvean”, care și-au exprimatul regretul pentru pierderea suferită de acesta.

„Un grup de membrii ai Partidului Social Democrat Giurgiu ne-au solicitat să adresăm sincere condoleanțe fostului Președinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, la acest moment greu  în care se află,  prin trecerea la cele veșnice a mamei sale, la o vârstă venerabilă, ce se apropia de 90 de ani.

Alături de aceștia ne manifestăm și noi, realizatorii cotidianului ”Jurnal giurgiuvean”, regretul pentru pierderea grea suferită de către actualul vicepreședinte  al  Curții  de Conturi a României – Autoritatea de Audit”, se arată în mesaj. Slujba de înmormântare va fi oficiată astăzi, în comuna Ogrezeni, locul de naștere al fostului politician.

Ce avere are Niculae Bădălău

Potrivit declarației de avere, Niculae Bădălău deține alături de soția sa, Rodica, cinci terenuri, patru în intravilan, în Bolintin Vale și București. Cei doi mai au o casă de vacanță în Ogrezeni, Giurgiu, dar și o altă casă în Bolintin Vale. În declarația de avere, Bădălău a mai trecut bijuterii în valoare de 25.000 euro și tablouri de peste 12.000 euro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre