Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu in familia Băsescu! Vestea tragică, anunțată chiar acum de EBA

Doliu in familia Băsescu! Vestea tragică, anunțată chiar acum de EBA
Fiica fostului președinte al României este în lacrimi, și nu e singura. Întreaga familie suferă după pierderea care tocmai a fost anunțată.

Familia Băsescu este în doliu și alături cu ei o fostă colegă din PDL. Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, a anunțat tragedia. EBA a făcut o postare emoționantă pe rețelele sociale, unde a scris „Drum lin, Ana!”. Elena Băsescu a și distribuit o imagine alături de femeia care acum a plecat la cele veșnice.

Elena Băsescu a fost cea care a anunțat dispariția Anei

Fiica fostului președinte al României e răvășită de durere și a decis să împărtășească acest lucru cu fanii și urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

Elena Băasescu, jurnalistă la televiziunea lui Adrian Sârbu

În ultima perioadă, Elena Băsescu păstrează discreția pe rețelele sociale. Ea a început să lucreze la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu. Intrarea Elenei Băsescu în presă i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că Elena Băsescu a cochetat în trecut cu politica, fiind, între anii 2009 și 2014, fotoliul de europarlamentar. În anul 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În urmă cu trei ani a vrut să revină în politică, candidând, însă nu a primit voturile necesare.

Mamă singură a trei copii, care învață, toți, în privat, Elena Băsescu a decis că este momentul să își construiască o altfel de carieră, din poziția de jurnalist. Foarte prezentă pe rețelele sociale, în ultima perioadă, Elena Băsescu a ținut să le arate celor care îi urmăresc contul de Instagram ce face ea la Aleph News. Ea a postat o fotografie în care apare la butoane, în regie. Postarea fiicei fostului președinte al României a stârnit imediat reacții dure.

Lumea a ironizat-o, și nu puțini au fost colegii de serviciu care au subliniat că bruneta încearcă să-și creeze o imagine care nu e în concordanță cu realitatea. „Elena Băsescu nu face regie, s-o fi pozat și ea pe acolo nimic mai mult. Ea este redactor pe politic, atât”, au declarat presei colegii Elenei Băsescu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre