Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în muzică,  a murit ascultând Oasis, „Live Forever”. Marile vedete au izbucnit în lacrimi: „Inimile noastre sunt frânte”

Doliu în muzică,  a murit ascultând Oasis, „Live Forever”. Marile vedete au izbucnit în lacrimi: „Inimile noastre sunt frânte”
Tom Parker de la The Wanted  a murit din cauza unei tumori cerebrale la vârsta de 33 de ani. Artistul era căsătorit și tată a doi copii. El se afla cu trupa sa în turneu când starea sa „s-a deteriorat rapid”, spun prietenii. A luptat, doi ani, împotriva cancerului.

Tom Parker, cântărețul trupei de băieți The Wanted, a murit la vârsta de 33 de ani. Starul a fost diagnosticat cu glioblastom ( n.r. cancer la creier) în stadiul 4, în octombrie 2020, iar medicii i-au dat doar 12 luni de trăit. În septembrie 2021, la 11 luni de la diagnostic, Tom a cântat la spectacolul Stand Up 2 Cancer de la Royal Albert Hall și chiar a pornit într-un turneu Greatest Hits cu colegii săi de trupă, după ce tumora a fost confirmată ca fiind „stabilă” în noiembrie.

Dar un prieten apropiat al familiei a dezvăluit, astăzi, pentru Daily Mail, că starea lui Tom Parker s-a deteriorat rapid odată ce turneul s-a încheiat la începutul acestui an.

„Lui Tom îi plăceau turneele – era un rockstar absolut și era hotărât să se alăture băieților pe scenă. Îi plăcea să cânte două melodii pe seară și se descurca bine în timpul reprezentațiilor, dar acest lucru l-a afectat foarte mult, a declarat sursa. Cu toții am observat cât de repede s-a deteriorat Tom în timpul turneului, dar nu avea regrete – chiar își dorea să o facă”.

„Tom era centrul lumii noastre”

Vestea tragică a morții sale a fost confirmată de soția sa Kelsey, 32 de ani, pe care o lasă în urmă împreună cu cei doi copii ai lor, Aurelia, doi ani, și Bodhi, un an.

Kelsey a declarat astăzi: „Cu cea mai mare durere în suflet confirmăm că Tom a decedat liniștit astăzi mai devreme, cu toată familia sa alături. Inimile noastre sunt frânte. Tom era centrul lumii noastre și nu ne putem imagina viața fără zâmbetul său contagios și prezența sa energică. Suntem cu adevărat recunoscători pentru revărsarea de dragoste și sprijin și cerem să ne unim cu toții pentru a ne asigura că lumina lui Tom continuă să strălucească pentru copiii săi frumoși”.

O declarație postată pe contul oficial de Instagram al trupei sună astfel: „Întreaga familie Wanted este devastată de pierderea tragică și prematură a colegului nostru de trupă Tom Parker, care a murit liniștit astăzi la prânz, înconjurat de familia sa și de colegii săi de trupă. Tom a fost un soț extraordinar pentru Kelsey și tată pentru Aurelia și Bodhi. A fost fratele nostru, cuvintele nu pot exprima pierderea și tristețea pe care le simțim. Întotdeauna și pentru totdeauna în inimile noastre”.

Tom Parker pregătea o carte despre lupa sa cu cancerul și găsirea speranței

Un prieten apropiat al familiei a declarat pentru The Sun că, în ultimele sale clipe, Tom a cerut să asculte melodia Oasis „Live Forever”, de pe albumul de debut al trupei, Definitely Maybe, împreună cu prietenii, familia și colegii săi de trupă, în timp ce se stingea din viață.

Decesul cântărețului de 33 de ani vine la doar o săptămână după ce acesta a dezvăluit că se afla în procesul de scriere a unei cărți de memorii și dezvăluiri pe fondul luptei sale cu cancerul la creier.

Tom Parker a intrat pe Instagram marțea trecută pentru a împărtăși vestea cu fanii săi și a anunțat că volumul va fi lansat în iulie. El a spus că „Hope” (Speranță), nu va fi despre „moarte”, ci despre „viață” și „găsirea speranței”, indiferent de situația în care te afli.

Săptămâna trecută, la dezvăluirea unui proiect de copertă pentru cartea sa de memorii „Hope”, el a postat un videoclip în care răsfoiește paginile unei cărți, care conține fotografii cu el și familia sa. Într-o legendă alături de postare, el a scris:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial)

„Bună, sunt Tom Parker, mulți dintre voi mă cunoașteți ca fiind o cincime din The Wanted, dar sunt, de asemenea, un tată, un soț și un fiu, care se luptă cu cancerul la creier.  Cartea mea, care va apărea în iulie, nu este despre moarte: Este o carte despre viață. Este o carte despre cum să găsești speranță în orice situație ți se oferă și despre cum să-ți trăiești cel mai bine viața, indiferent de situație”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre