Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu în televiziunea Digi24. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni

Doliu în televiziunea Digi24. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni
O altă tragedie cumplită le-a dat viața peste cap românilor, după ce și-au pierdut viața o tânără de 19 ani și un operator la Digi Sport.

Tragedie uriașă. În urma unui accident, o șoferiță de doar 19 ani și un operator de la Digi Sport sunt acum la dreapta Domnului.

Lumea presei plânge din nou. Tragedia în care și-au pierdut viața doi oameni

1 noiembrie a fost o altă zi neagră. La ieșirea din Buzău, pe 1 noiembrie, o tânără din Rușețu, pe nume Larisa Oprea a murit în timp ce mașina sa s-a lovit de o dubă. Fata împlinise recent 19 ani și postase o ultimă fotografie pe rețelele de socializare. Familia fetei este distrusă de durere și nu poate accepta că și-a pierdut cea mai dragă ființă.

Larisa se afla la volanului unei Skoda Fabia și circula dinspre București spre Buzău, când a intrat în coliziune cu duba postului de televiziune Digi Sport, care venea din sens invers. Potrivit primelor informații, fata ar fi circulat pe contrasens pe o porțiune de drum drept și nimeni nu poate înțelege cum s-a putut întâmpla asta, mai ales că tânăra era foarte atentă la volan.

Mașina tinerei a fost distrusă

În urma accidentului, mașina tinerei a deveni doar un morman de fiare, iar fata a murit pe loc. De asemenea, partea din față a dubei a fost, de asemenea, distrusă. Operatorul Digi Sport, Sabin Nicolae, care conducea a ajuns la spital, unde a murit. Acesta, alături de un coleg se întorceau de la Galați, unde au transmis meciul dintre Oțelul și Gloria Buzău. Sabin Nicolae era angajatul grupului RCS&RDS de peste 20 de ani.

Alături de colegi, el se ocupa de transmiterea partidelor de fotbal din ligile superioare. Sabin era căsătorit și avea o fetiță de 14 ani. În ceea ce o privește pe Larisa, era studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Ea absolvise Colegiul Național Pedagogic „Spiru C. Haret” din Buzău și lucra ca educatoare la o grădiniță privată. De asemenea, preda limba engleză la un after-school din Buzău.

Sursă foto: capital

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre