Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Hollywood. Copiii renegați ai bogatului regizor Steve Bing

Doliu la Hollywood. Copiii renegați ai bogatului regizor Steve Bing
Moartea prin precipitare de la etajul 27 a unuia dintre cei mai avuți regizori a cutremurat Hollywoodul. Steve Bing avea 55 de ani, era producător, regizor, dar și filantrop, el finanțând mai multe campanii pentru cauze sociale și politice. Era un apropiat al democraților și prieten al lui Bill Clinton. Viața lui privată a baleiat între monden și scandaluri cu fostele partenere cu care avea copii.

Imediat după ce știrea decesului lui Bing a făcut înconjurul lumii, actrița Elizabeth Hurley, mama fiului pe care-l au împreună, a scris un mesaj trist pe Instagram. A făcut și o dezvăluire. Războiul dintre ei încetase, iar ea și Steve deveniseră din nou prieteni de circa un an, după ce vreme de aproape 18 ani el refuzase să aibă cu ea și fiul lor, Damian, orice legătură.

Bing și Hurley s-au iubit între anii 2000-2001, când ea își încheia relația de 13 ani cu Hugh Grant. Elizabeth a rămas însărcinată, a făcut copilul, apoi a urmat o luptă tenace și amară de paternitate, cu un test ADN ordonat de instanță, care avea să dovedească, în cele din urmă, că regizorul era tatăl.

Surprinzător, ca-n telenovele, la scurt timp după nașterea lui Damian, Steve Bing a primit vestea că e și tatăl unei fetițe, născute de jucătoarea de tenis Lisa Bonder. Lisa era căsătorită atunci cu miliardarul Kirk Kerkorian, cu 48 de ani mai mare, iar fetița ei a primit numele de Kira Kerkorian.

Sportiva nu i-ar fi făcut tam-tam amantului, însă soțul s-a prins că ceva nu e în ordine și a angajat un detectiv să facă investigații. Acesta e cel care a reușit să ia o probă de la Steve. I-a luat firul de ață dentară dintr-un coș de gunoi, a obținut un test ADN, iar rezultatul acestuia a dovedit faptul că tatăl fetiței este regizorul.

Ambii copii, născuți în 2001, au fost nevoiți să se supună testelor de paternitate pentru a demonstra că Steve Bing este tatăl lor, ambii și-au câștigat drepturile în justiție, anul trecut, în 2019. Cel care s-a opus cu vehemență la recunoașterea acestei paternități a fost tatăl lui Steve, medicul Peter Bing, o figură celebră și influentă în comunitate.

Povestea scandaloasă a regizorului care s-a aruncat de la etajul 27

Anul trecut, Bing a anunțat că va plăti 100.000 lire sterline pe lună într-un fond de încredere pentru Damian (foto, împreună cu mama sa), pe care băiatul l-ar putea accesa la 18 ani. Probabil, după acest moment, lucrurile dintre el și Elizabeth Hurley s-au calmat și au redevenit prieteni. Iar azi (23 iunie), actrița și-a exprimat regretul, scriind că este „întristată dincolo de credință” și numindu-l ăe Steve „bărbat dulce, amabil”.

„În ultimul an am devenit din nou apropiați. Am vorbit ultima dată la ziua fiului nostru, când a împlinit 18 ani. Aceasta este o veste devastatoare și le mulțumesc tuturor pentru mesajele lor frumoase. Deși am trecut prin niște momente grele, contează amintirile bune, minunate ale unui bărbat dulce, amabil”, a scris Liz Hurley pe Instagram, lângă fotografia cu ei doi împreună.

Și Damian Hurley, fiul lui Bing, a postat pe Instagram, descriind știrile drept „devastatoare” și adăugând: „Este o perioadă foarte ciudată și confuză și sunt imens recunoscător să fiu înconjurat de prietenii și familia mea fenomenală”.

Deși e foarte tânăr, Damian este model profesionist. Are un contract cu agenția de modele Tess Management și defilează pentru cei mai mari designeri. El a crescut sub lumina reflectoarelor, nașii săi fiind toți celebri. E vorba despre  Hugh Grant, David Beckham, Elton John și Denis Leary.

Foto Instagram: Fiica lui Steve Bing este Kira Kerkorian (stânga), împreună cu mama sa Lisa Bonder, fosta iubită a regizorului

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre