Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu la Masterchef. A murit la doar 46 de ani. Familia e în stare de șoc

Doliu la Masterchef. A murit la doar 46 de ani. Familia e în stare de șoc
Un cunoscut bucătar și prezentator a trecut la dreapta Domnului, la doar 46 de ani. Potrivit informațiilor oferite de BBC, decesul a fost cu totul neașteptat.

Bucătarul Jock Zonfrillo, prezentator al emisiunii MasterChef Australia, s-a stins din viață la doar 46 de ani. Născut în Scoția, acesta a făcut istorie cu preparatele sale în multe restaurante ale lumii, apoi și-a deschis propriul local. În ziua în care urma să aibă loc premiera emisiunii din 2023, televiziunea a confirmat moartea celebrului chef.

„Țineți-l în inimile voastre pe acest scoțian mândru când veți bea următorul pahar de whisky”

Familia bucătarului, soția sa, Lauren Fried și cei patru copii, a transmis un mesaj care le-a rupt inimile tuturor celor care l-au iubit.

„Cei cărora le-a ieșit în cale, cei cărora le-a fost prieten sau au fost suficient de norocoși să facă parte din familia lui, țineți-l în inimile voastre pe acest scoțian mândru când veți bea următorul pahar de whisky”, au spus membrii familiei lui Zonfrillo.

Trupul neînsuflețit al său a fost găsit în locuința sa din Melbourne de poliție, după ce oamenii legii au fost solicitați de o persoană apropiată. Printre cei care au trimis mesaje de condoleanțe s-au numărat și faimoșii bucătari Jamie Oliver și Gordon Ramsay.

A început să lucreze în bucătărie la doar 12 ani

Îndrăgostit iremediabil de această artă, Zonfrillo, care s-a născut la Glasgow în anul 1976, a început să lucreze de la 12 ani. Trei ani mai târziu, a devenit unul dintre cei mai tineri care au lucrat în renumita stațiune scoțiană de lux The Turnberyy Hotel. La 17 ani, a început să lucreze pentru cheful Marco Pierre White, la hotelul său binecunoscut, Hyde Park Hotel.

A fost dependent de heroină

Chiar dacă a făcut mulți bani, Zonfrillo a fost sărac în adolescență din cauza dependenței de heroină. De altfel, el a povestit drama prin care a trecut în volumul de memorii „Last Shot”. După ce și-a revenit, s-a mutat în 2000 în Australia și și-a deschis mai multe localuri, cel mai de succes fiind Orana, inaugurat în anul 2013 în Adelaide. Din nefericire, șapte ani mai târziu restaurantul a fost închis, iar bucătarul a rămas dator cu milioane de dolari.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre