Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu pe rețelele de socializare. A murit sosia lui Kim Kardashian pe masa de operație

Doliu pe rețelele de socializare. A murit sosia lui Kim Kardashian pe masa de operație
Pentru multe tinere, Kim Kardashian  este un exemplu, și vor să arate ca ea. Pentru asta, nu de puține ori, apelează la diete drastice și intervenții chirurgicale. Christina Ashten Gourkani era una dintre ele. Presa a numit-o de-a dreptul sosia lui Kim Kardashian.

Cunoscută pentru asemănarea izbitoare cu Kim Kardashian, tânăra în vârstă de 34 de ani a murit. Decesul a avut loc tocmai într-o tentativă de încercare să fie cât mai asemănătoare cu idolul ei.

Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Familia ei a confirmat că, în urma unei intervenții estetice recente, la începutul acestei luni, tânăra a intrat în stop cardiac la spital, în timp ce se recupera după operație. Vestea a fost împărtășită de o rudă, care a deschis de atunci o pagină GoFundMe, pe care scria: „Cu profundă tristețe și cu o imensă greutate, cu inima frântă, trebuie să împărtășim cea mai cutremurătoare, nefericită și neașteptată dispariție a frumoasei și iubitei noastre fiice și surori Christina Ashten Gourkani”.

Starea de sănătate a tinerei s-a deteriorat după operație

Membrii familiei tinerei au fost contactați pe 20 aprilie de către reprezentanții spitalului unde fusese operată Christina Ashten Gourkani pentru a-i informa că au existat fel de fel de complicații după operație și că starea de sănătate a ei se deteriora.

Christina Ashten Gourkani a efectuat foarte multe operații estetice ca să semene cu idolul ei

Conform presei internaționale, moartea sosiei  lui Kim Kardashian este investigată ca fiind o „omucidere”, ceea ce indică faptul că chirurgul ce a efectuat operația estetică este tras la răspundere pentru moartea ei. „Pentru intimitatea Christinei Ashten, a familiei noastre și a anchetei, niciun alt detaliu nu va fi împărtășit în acest moment”, a mai transmis familia îndoliată.

Chirurgul e anchetat pentru omucidere

În afară de faptul că a adunat un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare datorită aspectului fizic, Gourkani, sosia lui Kim Kardashian, era populară și pe platforma pe bază de abonament OnlyFans. O colegă model de pe site, Mary Madgalene, s-a declarat surprinsă de moartea ei după ce a efectuat o nouă o operație estetică.

Asemănarea este izbitoare între Kim Kardashian și Christina Ashten Gourkani

„O vedeam la întâmplare pe Instagram și cred că era foarte drăguță, dar este atât de trist că tocmai a murit în urma unei operații estetice, a spus ea. Este atât de înfricoșător pentru că într-adevăr nu știi niciodată dacă vei muri din cauza unei astfel de intervenții”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre