Simona Ionescu / Redactor Șef

Doliu și lacrimi la Hollywood. Marele actor s-a pozat cu câinii săi, iar a doua zi a fost găsit mort în casă

Doliu și lacrimi la Hollywood. Marele actor s-a pozat cu câinii săi, iar a doua zi a fost găsit mort în casă
Toate rețelele de socializare din America sunt pline de mesaje triste, de aprecieri și regrete, de condoleanțe, după ce s-a aflat ieri că artistul, celebru şi pentru rolul din filmele de acţiune "John Wick" cu Keanu Reeves, a fost găsit mort la domiciliul său din Los Angeles.

Starul din serialul „The Wire”, Lance Reddick a murit subit, la vârsta de 60 de ani, la doar câteva zile după ce nu a reușit să se prezinte la o premieră ce avea loc la New York.

Reddick a murit brusc și din cauze naturale, vineri dimineața, a declarat agentul său, Mia Hansen, care a mai spus că „Lance ne va lipsi foarte mult”.

Actorul a devenit un nume de succes la Hollywood în anul 2000 datorită serialului „Oz” al canalului HBO. În această serie, el a interpretat rolul unui detectiv infiltrat în închisoare pentru a lupta împotriva traficului de droguri, dar care devine rapid dependent.

Cu „The Wire”, difuzat pe Netflix, a ajuns, însă, la notorietatea la care aspiră orice artist. Filmul a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, a prezentat lupta unei brigăzi a poliţiei antidrog împotriva bandelor din oraşul Baltimore.

Lance Reddick în serialul de pe Netflix

Soția actorului, Stephanie Reddick, fiica Yvonne Nicole Reddick și fiul Christopher Reddick au cerut tuturor să trateze cu decență evenimentul nefast prin care trece familia.

Ultimele zile din viața lui Lance Reddick

Actorul Lance Reddick se afla în mijlocul unui turneu de promovare pentru filmul „John Wick”. Miercuri seara urma să participe la o premieră pentru Wick 4 alături de co-starul Keanu Reaves, dar nu a reușit să se prezinte și nu și-a explicat absența.

Chiar înainte cu o zi de a fi găsit mort de soția sa, actorul a încărcat o fotografie cu el acasă, stând pe canapea înconjurat de cei trei câini ai săi, într-o postare promoțională pe Instagram despre hotelurile Hard Rock și Ziua Națională a Cățelului.

Lance Reddick a scris: „Pe ecran și în afara lui, nu este de mirare că îmi place să fiu răsfățat de câinii mei.” (Instagram)

El a scris: „Pe ecran și în afara lui, nu este de mirare că îmi place să fiu răsfățat de câinii mei.”

Cu trei zile mai devreme, el a difuzat un video cu el cântând cu bucurie, iar câinii lui lătrau în fundal.

Omagii emoționante s-au revărsat pe rețelele sociale pentru actorul „incredibil de talentat”, după ce trupul său a fost descoperit în casa sa din cartierul Studio City, California, vineri, la ora 9.30. Mesaje de la Keanu Reaves și de la alți importanți actori de la Hollywood, precum și de la fanii care i-au urmărit filmele.

Moartea sa vine la mai puțin de doi ani după ce starul trupei The Wire, Michael K Williams, a murit la vârsta de 54 de ani din cauza unei supradoze accidentale de droguri, în septembrie 2021.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre