Simona Ionescu / Redactor Șef

Dolly Parton face mărturisiri inedite despre corpul ei! E posibil să apară în Playboy la 75 de ani!

Dolly Parton face mărturisiri inedite despre corpul ei! E posibil să apară în Playboy la 75 de ani!
Dolly Parton a descoperit secretul tinereții veșnice. Se afla chiar în mâinile chirurgului ei plastician.

Dolly Parton a recunoscut că nu are timp să îmbătrânească, în timp ce discuta cu o legendă, Oprah Winfrey. Cântăreața și compozitoarea în vârstă de 75 de ani este gata să „arate ca un desen animat” dacă asta înseamnă să învingă orice formă de îmbătrânire, la doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că are de gând să pozeze pentru revista Playboy.

Dolly Parton nu are timp să fie bătrână

În cadrul unui interviu la The Oprah Conversation de la AppleTV, Dolly a vorbit cu sinceritate despre dorințele ei de a îmbătrâni cu grație. Gazda emisiunii, Oprah Winfrey (foto), a întrebat-o pe celebra cântăreață ce impact au cifrele care îi reprezintă vârsta, pe măsură ce trec anii.

„Nu mă gândesc la viața mea din punct de vedere al numărului. În primul rând, nu voi fi niciodată bătrână pentru că nu am timp să fiu bătrână. Nu mă pot opri suficient de mult ca să îmbătrânesc”, a spus cântăreața. 

Ea a adăugat optimist că va fi „cea mai bună pe care o poate avea cineva la orice vârstă”. Și dacă nu se menține ușor, Parton știe că chirurgul ei plastician este la doar un telefon distanță.

„Pun pariu că nu voi arăta mult mai diferit când voi avea 95 de ani, dacă voi trăi atât de mult, pentru că sunt ca surorile Gabor. Voi arăta ca un desen animat. O să mă machiez. Voi arăta la fel de tânără pe cât îmi vor permite chirurgii mei și cu tot machiajul și iluminatul și toate astea. Dar cred că, mai mult decât orice, este vorba despre ceea ce vine din interiorul tău. Este o atitudine și trebuie să strălucească din interior. Uneori, asta te poate face să te simți tânără și să te facă să pari tânără în fața altor oameni”, a spus Dolly Parton (foto).

Dolly Parton plănuiește o apariție în Playboy

Ea a dezvăluit luna trecută la emisiunea „Scott Mills și Clark Stark Show” că are în vedere să pozeze pentru renumita revistă pentru adulți Playboy, chiar și la 75 de ani.

„Aș putea să o fac. Dacă o pot face cu bun gust și cei de la Playboy vor asta, o vom face împreună cu un interviu foarte bun în interior. Deci, da, este posibil. Da, am vorbit despre asta”, a spus Dolly Parton. 

Monica Gabor nu spune ce s-a întâmplat cu Irina, însă transmite un mesaj criptat. Mr. Pink e istorie!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre