Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump, din nou în pericol. O nouă tentativă de asasinat a fost „ucisă din fașă”

Donald Trump, din nou în pericol. O nouă tentativă de asasinat a fost „ucisă din fașă”
În postările sale din ultimele două săptămâni de pe rețelele de socializare, un bărbat din Arizona l-a amenințat cu moartea pe fostul președinte al SUA, Donald Trump. Poliția a intrat pe fir.

Poliția a capturat un bărbat din Arizona care l-ar fi amenințat cu moartea pe Donald Trump, în urma unei urmăriri care s-a desfășurat în timp ce fostul președinte vizita statul de frontieră.

Bărbatul are mai multe mandate de arestare atât în Wisconsin, cât și în Arizona

Poliția spune că Ronald Lee Syvrud, în vârstă de 66 de ani, din Cochise County, l-a amenințat cu moartea pe Trump în postările de pe rețelele sociale din ultimele două săptămâni. Trump s-a aflat joi în comitatul Cochise, vizitând granița SUA cu Mexicul.

Potrivit biroului șerifului din Cochise County bărbatul face obiectul mai multor mandate de arestare atât în Wisconsin, cât și în Arizona. Inclusiv pentru acuzații de conducere sub influența alcoolului și o infracțiune de fugă de la locul accidentului. Poliția susține că acesta este din Benson, Arizona.

„Vreau să fac lucruri care sunt foarte rele pentru băieții răi”

Bărbatul care l-a amenințat cu moartea pe Trump a fost prins de polițiști

Biroul șerifului din comitatul Cochise a postat joi după-amiază că a prins suspectul în interiorul granițelor comitatului. „Acest subiect a fost luat în custodie fără incidente”, au spus oamenii legii. Trump și-a petrecut ziua de joi în comitatul Cochise, vizitând frontiera dintre SUA și Mexic.

În timpul declarațiilor sale, el a încercat să o învinovățească pe rivala sa, candidata democrată la președinție Kamala Harris, pentru că permite intrarea imigranților ilegali în SUA.

Reporterii l-au întrebat dacă era la curent cu faptul că a fost amenințat din nou cu moartea, dar Trump nu părea deloc speriat. „Nu, nu am auzit asta, dar nu sunt atât de surprins și motivul este că vreau să fac lucruri care sunt foarte rele pentru băieții răi”, a spus Trump.

La începutul acestei luni și vicepreședintele Kamala Harris a primit amenințări cu moartea

Aceasta nu este prima amenințare la adresa unui candidat prezidențial în acest ciclu electoral. La începutul acestei luni, un bărbat de 66 de ani din Virginia a fost arestat sub suspiciunea de amenințare cu moartea la adresa vicepreședintelui Harris, printre alți oficiali.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre