Simona Ionescu / Redactor Șef

Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, singura care „i-a tăiat-o” ferm prințesei Diana: „Sunt sătulă de asta”

Ivana, fosta soție a lui Donald Trump, singura care „i-a tăiat-o” ferm prințesei Diana: „Sunt sătulă de asta”
Ivana, prima soție a lui Donald Trump, a fost singura care i-a tăiat-o ferm prințesei Diana, în urmă cu aproape 30 de ani. Totul a avut loc public, chiar în perioada în care Diana trecea prin clipe grele din cauza divorțului cu Charles.

Prințesa Diana s-a bucurat de o popularitate care îi făcea geloși până și pe cei din familia regală. Puțini au fost cei care să nu o iubească pe „prințesa inimilor”, așa cum a fost poreclită. Totuși, au existat și excepții. Una dintre ele este Ivana Trump, fosta și prima soție a lui Donald Trump, cu care acesta îi are pe Ivanka, Donald Jr. și Eric. Ivana a fost singura care „i-a tăiat-o” Dianei, ferm, dar și public, în cadrul unei emisiuni cu maximă audiență la vremea respectivă. 

Se întâmpla în 1995. La acea vreme, Ivana era divorțată de Donald Trump de 5 ani deja, iar despărțirea lor se lăsase cu scandal public, din cauza infidelităților afaceristului. Donald o înșelase pe Ivana cu Marla Maples, cea cu care s-a și căsătorit și care i-a dăruit-o pe Tiffany, fiica sa. 

Ivana și Diana trecuseră amândouă prin despărțiri dureroase

Pe partea cealaltă, Diana se despărțise de Charles în 1992. Acesta din urmă recunoscuse deja că avusese o aventură cu Camilla, iar prințesa Diana suferea îngrozitor. Tot în 1995, Diana a dat faimosul interviu la BBC Panorama, în luna noiembrie. Divorțul între Charles și Diana s-a pronunțat 1 an mai târziu, în august 1996. 

Ivana divorțase de Donald Trump în 1990
Foto: Reddit

În 1995, Ivana a avut o apariție la emisiunea The Tonight Show cu Jay Leno, un format celebru la acea vreme. Printre temele de discuție a fost și cea a separării dintre prințul și prințesa de Wales, care crease isterie mondială.

Ivana, sătulă de „lamentările” Dianei 

Pesemne că Ivana nu era de acord cu celebritatea și atenția de care avea parte prințesa Diana, căci nu s-a mai controlat și a declarat public faptul că este „sătulă” de Lady Di și de toată căsnicia ei eșuată. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celine (@thatillusivelife)

„Sunt un pic sătulă de Diana, care se lamentează și plânge că nu o iubește soțul (n.r. Charles). Dar… asta e! Știi câți soți nu își iubesc soțiile? Și ele nu au tiară, Palatul Buckingham și doi copii frumoși? Sunt sătulă de asta”, a declarat Ivana Trump la The Tonight Show cu Jay Leno în 1995.

Diana avea să moară în tragicul accident de mașină din Paris un an mai târziu, pe 31 august 1997. Ivana a murit și ea în 2022, cauza decesului fiind rănilor suferite în urma unei căzături pe scări, în casa ei din Manhattan. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre