Simona Ionescu / Redactor Șef

Donald Trump vinde ceasuri. Cât costă cel mai scump model

Donald Trump vinde ceasuri. Cât costă cel mai scump model
Înainte de a fi politician, Donald Trump este afacerist și încă unul foarte bun, căci a strâns o avere colosală. Cu toate că își dorește un nou mandat la Casa Albă, Trump nu a uitat să facă bani. După Biblii și monede din argint cu chipul lui, Trump vinde acum ceasuri. Iar cel mai scump model costă o mică avere.

Dacă este ceva ce nimeni nu poate contesta în legătură cu Donald Trump, este abilitatea sa de a face bani. După ce a vândut Biblii și chiar și monede din argint cu chipul lui, la costul de 100 de dolari bucata, Trump s-a apucat de vânzare de ceasuri. 

Fostul președinte a lansat o colecție de ceasuri de marcă, fabricate din aur de 18 carate, încrustate cu diamante și care afișează numele „Trump” și semnătura sa în mod proeminent pe cadranul ceasului.

Strânge bani de campanie electorală

Trump nu vinde personal aceste ceasuri, dar se pare că a acordat permisiunea pentru utilizarea numelui și a brandului său unei companii de ceasuri. Ceea ce înseamnă că face un profit semnificativ din această afacere, bani care îi pot fi utili în campania electorală. 

Trump le-a spus urmăritorilor săi de pe platforma Truth Social că ceasurile ar fi un „cadou minunat de Crăciun”. Aceasta marchează cea mai recentă încercare a republicanului de a-și monetiza atracția politică, după ce a fost obligat să plătească 454 de milioane de dolari în urma unui proces civil pentru fraudă în New York. 

Cel mai scump model de ceas costă 100.000 de dolari

Numite „Tourbillion”, ceasurile sunt disponibile în varianta de aur clasic, negru sau roz.  Cel mai scump model disponibil costă 100.000 de dolari. 

Conform reclamei, sunt disponibile 147 de ceasuri — aparent o referință la faptul că Trump, dacă va câștiga următoarele alegeri, va deveni cel de-al 47-lea președinte al SUA.

Cel mai scump model de ceas costă 100.000 de dolari

„Designul Trump Victory Tourbillion este unul sofisticat și clasic, combinat cu simbolul succesului al președintelui Trump: aurul”, se arată în reclamă.

„Fabricat aproape în întregime din aur de 18 carate și decorat cu 122 de diamante, vei ieși în evidență din toate motivele corecte. Trump Victory Tourbillion este conceput pentru a contracara efectul gravitației. Vei purta o adevărată declarație de succes”. 

Mesaj personalizat de la „președintele Trump” 

„Fiecare ceas va fi numerotat și va avea un mesaj personalizat, din partea președintelui Trump”, mai spune anunțul. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Trump Coins (@realtrumpcoins)

Fostul președinte a promovat produsele pe contul său de Truth Social, joi, unde s-a referit la ele drept „Colecția Oficială de Ceasuri Trump”.

„O să le iubiți. Ar fi un cadou minunat de Crăciun. Nu așteptați, se vor vinde repede”, le-a spus el urmăritorilor.

Ceasurile mai ieftine, din argint și onix 

Sunt disponibile și alte trei ceasuri mai ieftine, care costă între 499 și 799 de dolari, în tonuri de aur onix, argint aurit și argint roșu.

Fostul președinte a câștigat cel puțin 300.000 de dolari din vânzarea „Bibliilor Dumnezeu să binecuvânteze America”, aprobate de Trump, la prețul de 59,99 dolari fiecare, în parteneriat cu cântărețul country Lee Greenwood.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri