Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa are probleme cu mama și nu știe cum să rezolve. Ultima discuție: „Mamișor, dacă aștepți de la mine…”

Dorian Popa are probleme cu mama și nu știe cum să rezolve. Ultima discuție: „Mamișor, dacă aștepți de la mine…”
De aproape nouă ani de când Claudia Iosif, cunoscută ca și Babs a intrat în viața fiului său, mama lui Dorian Popa speră să devină soacră mare.

Dar nu doar atât, pentru că-și dorește enorm de mult ca băiatul ei cel cuminte să o facă odată bunică. Cu Dorian Popa e însă greu…

De nenumărate ori, Dorian Popa a mărturisit că un act de căsătorie nu ar schimba cu nimic relația lui cu frumoasa Babs și nu l-ar face mai fericit. Mama sa însă, nu se lasă și speră că la un moment dat îi  va veni mintea la cap, se va pune la casa lui și o face bunică.  Mai ales că Babs îi este extrem de dragă…

„Ca o mamă cuminte și ascultătoare ce sunt, am zis bine”

„Cu Claudia mă înțeleg foarte bine! Eu spun că sunt o mamă democrată, nu mă amestec în relații, nu. Să se căsătorească? Păi nici nu am de ce să mai deschid gura. Acum 6-7 ani, s-a proțăpit în fața mea și a spus: mamișor, clar, dacă aștepți să fii soacră mare de la mine ai de așteptat. Ca o mamă cuminte și ascultătoare, am zis bine.

Babs, femeia care i-a pus capac lui Dorian Popa

„Chiar i-am urat de 1 iunie, când e ziua lui Cheluțu”

Iar după ce s-au născut copiii lui frate-su, tot așa a zis: mamișor, ți-a făcut fii-tu doi copii, îți ajung! Eu tot sper că-i va apuca, totuși, și pe ei să facă un copil. Chiar i-am urat de 1 iunie, când e ziua lui Cheluțu, că-mi doresc și un nepot în două picioare, nu numai în patru”, a spus mama lui Dorian pentru Cancan.

Dorian Popa nu se uită la bani

Pe de altă parte, femeia nu are ce să-i reproșeze copilului său, care o răsfață cum rar se vede în ziua de azi și nu se uită la bani când vine vorba de fericirea femeii care i-a dat viață. ”Acum, că mamei mele îi place să fie răsfățată… Da, este adevărat, dar la cât de mult s-a chinuit singură să ne crească pe mine și pe fratele meu, cred că merită acum un răsfăț peste medie, ca să ne înțelegem de ce îmi place să și fac și dramă din povestea asta.

Dorian ar face orice pentru fericirea mamei sale

„Atât timp cât muncim și avem și putem fi mai fericiți cumpărând o gentuță, un trening, o cizmă, o mașină, orice, o să o facem”

Merită să cheltuie un pic mai mult decât o mamă care și-a crescut copiii alături de soțul ei, cred că merită să se relaxeze mai mult decât orice mamă care a avut un context normal de viață, pentru că sunt mame care rămân singure și se chinuie mai mult decât mamele normale.

Și nu o să-i spun niciodată să se oprească! Pentru că, atât timp cât muncim și avem și putem fi mai fericiți cumpărând o gentuță, un trening, o cizmă, o mașină, orice, o să o facem. Că, până la urmă, despre asta e vorba în viață, despre fericire!”, a spus Dorian Popa cu ceva timp în urmă.

Așadar, iubirea lui Dorian pentru mama sa e la cote înalte și o să găsească soluția și momentul să-i dăruiască și un nepoțel în două picioare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre