Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoș Dolănescu s-a pus pe treabă. Vrea să facă bani cu vila de la Sinaia, moștenită de la Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu s-a pus pe treabă. Vrea să facă bani cu vila de la Sinaia, moștenită de la Ion Dolănescu
Opt ani s-au judecat frații Dolănescu pentru moștenirea lăsată în urmă de regretatul Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu a rămas cu vila de la Sinaia și un teren în Butimanu.

Dragoș Dolănescu vrea să valorifice acum averea care i-a rămas și să facă bani. Pentru că locuiește în Costa Rica, fiul lui Ion Dolănescu s-a gândit că după ce pune totul la punct va angaja un administrator.

Transformă vila în pensiune și o pune apoi la închiriere

Estimată la valoarea de 300.000 de euro, vila de la Sinaia a celebrului Ion Dolănescu va suferi transformări. Fiul său, Dragoș Dolănescu a mărturisit pentru o publicație că se gândește să facă în acest loc o pensiune de toată frumusețea. Pentru că mobilierul este vechi, fiul lui Dolănescu vrea să schimbe tot și le închirieze apoi cele 15 camere turiștilor din întreaga lume „în sistem Airbnb (adică închirieri pe termen scurt), nu prin agenţii, unde comisionul este foarte mare”.

Pensiune pentru pescari

Dragoș Dolănescu vrea să facă bani cu vila de la Sinaia

Pe terenul de la Butimanu, o bună perioadă Dragoș Dolănescu a vrut să ridice o biserică, dar acum s-a gândit că tot o investiție ar fi de viitor pentru a aduce bani în casă. Și pentru că terenul este chiar lângă lac, unde vin mulți pescari, „ar merge să fac o mică pensiune, pentru turiști”.

Fratele lui Ionuț Dolănescu susține că a avut oferte să vândă terenul, dar i s-a dat mult prea puțin, iar „aceşti bani nu mi-ar ajunge nici să-mi plătesc biletul de avion dus-întors Costa Rica-România, pentru a încheia actele de vânzare-cumpărare”.

Ultima dorință a lui Ion Dolănescu

Cu ceva timp în urmă, Dragoș a vorbit despre ultima dorință a tatălui său. „A fost să moară pe scenă. Era spectacolul lui Botgros de la Sala Palatului. Tata voia să cânte acolo, deși leșinase și a ajuns la spital, în timp ce imprima cântece noi. A fost o ceartă mare la spital, voia să se externeze, ca să cânte la acel concert.

Și a zic că marii artiști mor pe scenă”, a povestit acesta pentru o publicație. În acel moment și Dragoș și Ionuț au făcut tot ce au putut pentru a-l convinge să nu meargă la concert, ba chiar a venit și maestrul Botgros să-l roage același lucru. Din nefericire, s-a stins după doar trei săptămâni…

Sursă foto: Click

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre