Simona Ionescu / Redactor Șef

Dragoste mare. Acum că e „bărbat adevărat” fiul lui Adrian Mutu și-a prezentat iubita

Dragoste mare. Acum că e „bărbat adevărat” fiul lui Adrian Mutu și-a prezentat iubita
Dacă Brooklyn Beckham a anunțat că se însoară la numai 21 de ani, de ce nu ar putea fiul lui Adrian Mutu să facă aproape la fel? La 18 ani, tânărul și-a făcut publică relația cu o domnișoară despre care spune doart atât: „E viața mea”. Aflați cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu.

Zilele trecute, Adrian Mutu și Alexandra Dinu au avut motive de bucurie dar și de meditație asupra trecerii timpului. Primul lor copil, Mario, a împlinit 18 ani. Alexandra Dinu și Adrian Mutu i-au făcut cele mai frumoase urări cu ocazia zilei sale de naștere.

Tânărul se ține în general departe de camerele de luat vederi, nu s-a prezentat niciodată în vreo emisiune televizată, și nu este foarte actiov pe rețelele de socializare. Pe contul său are doar patru postări.

Cu toate acestea, de ziua lui a luat o decizie radicală și și-a prezentat iubita, scrie Viva.ro. Adolescentul, care trăiește alături de mama sa, Alșexandra Dinu, în Statele Unite, este îndrăgostit tot de o româncă.

Învățăturile lui Adrian Mutu către fiul său

Mario Mutu a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care îşi ţine în braţe iubita, dar o şi sărută, au spus apropiații băiatului care au acces la pagina lui. O alintă deja: „Viaţa mea”. Tânăra este Maria Vlăduţu.


Mădălina Ghenea surprinsă în cele mai neașteptate ipostaze. Vedeți ce poate să facă

Papa, noi declarații revoluționare: „Plăcerile sunt de la Dumnezeu”


Cu așa o veste mare, tatăl, Adrian Mutu i-a transmis lui Mario că acum, împlinind 18 ani, este un bărbat adevărat.

”La mulți ani, băiatul meu❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th bday!”, a scris Adrian Mutu pe contul său de Instagram.

Adrian Mutu are copii cu mai multe femei

Adrian Mutu s-a însurat în anul 2001 cu actrița Alexandra Dinu, cu care  a făcut primul copil,  Mario. Căsnicia celor doi nu a durat mult, și au divorțat după numai doi ani.

Peste alți doi ani, Mutu s-a căsătorit pentu a doua oară cu Consuelo Matos Gomez, fiind cununați chiar de către Nicu Gheară. Cei doi au împreună doi copii: o fiică, Adriana, născută în anul 2006, și încă o fată, Maya Vega, născută în 2008. Cei doi au divorțat în anul 2013, iar pe 1 ianuarie 2016 Mutu s-a recăsătorit în Cuba cu Sandra Bahici.

Cu aceasta a mai făcut un băiat, Tiago, care are acum trei ani, și, de curând, a început să joace fotbal, la Academia Juventus. Frații Mutu au o relație frumoasă și, cel puțin băieții se întâlnesc și petrec timp împreună. Adrian Mutu a postat în repetate rânduri imagini cu cei doi fii, împreună. Mario e de-a dreptul grijuliu cu fratele său cel mic.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre