Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama cuplului Vulpița și Viorel. Bărbatul nu cedează și plânge. Copiii lor sunt în pericol

Drama cuplului Vulpița și Viorel. Bărbatul nu cedează și plânge. Copiii lor sunt în pericol
După o relație cu mai multe coborâșuri decât suișuri, Vulpița, sătula până peste cap de ce a trăit alături de fostul soț și soacră, a pus capăt mariajului.

Multă vreme nimeni nu a știut nimic despre noua achiziție a Vulpiței, dar recent le-a spus românilor cine e bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească. Viorel Stegaru însă, suferă după „comoara” pe care a pierdut-o.

Vulpita, topită după noul iubit

Vulpița își trăiește la maximum viața alături de Dumitru Cătălin, noul iubit. Cei doi se afișează tot mai mult împreună și cu puțin timp în urmă, Veronica i-a spus actualului partener cât de mult îl iubește, postând o fotografie nouă pe contul de socializare. De când a încheiat socotelile cu Viorel, Veronica își vede de viață și a renunțat la cel de-al treilea copil care nici până acum nu știe al cui bărbat este.

„El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara”

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului.

A spus clar că nu știe cine este. A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi. Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara.

„Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil”

Trebuie ajutată. DGASPC Vaslui i-a propus să meargă într-un centru, unde să fie împreună cu bebelușul, să stabilească o legătură emoțională cu el, devenind o mamă în adevăratul sens al cuvântului.

Atunci nu vedeau viața unul fără celălalt…

Într-un târziu a acceptat, dar acum numai ea știe dacă face asta doar pentru că își dorește să fie alături de copil, ca o mamă normală, sau doar pentru că nu are unde sta, că au abandonat-o toți în jur”, au declarat persoane care au ajutat-o pe Vulpița.

Viorel Stegaru suferă în tăcere

Deși s-a ținut tare multă vreme și se simțea cocoșul, după ce Vulpița l-a lăsat singur și a realizat că a pierdut-o, Viorel Stegaru a început să sufere. Nu demult, bărbatul a postat câteva cuvinte dintre-o melodie de inimă albastră din repertoriul artistei Ami, piesa fiind „Nostalgia”. „Mi-ai rupt inima / Și de atunci e la tine/ Melancolie/ După ani și ani/ Te-ai întors la mine…”, sunt versurile postate de Viorel Stegaru, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre