Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama în familia Yellowstone. S-a aflat ce s-a întâmplat cu actorul dispărut

Drama în familia Yellowstone. S-a aflat ce s-a întâmplat cu actorul dispărut
Distribuția serialului „Yellowstone”, în care joacă și Kevin Costner, trece printr-o adevărată dramă, căci s-a aflat în sfârșit, la aproape o săptămână distanță, ce s-a îmtâmplat cu actorul dispărut de Paște și căutat de poliție.

În urmă cu câteva zile, actorul Mo Brings Plenty, colegul de platou al lui Kevin Costner din celebrul serial Yellowstone, făcea apel la public pentru găsirea nepotului său în vârstă de 27 de ani , Cole Brings Plenty. Tânărul era suspect și persoană de interes într-un caz de violență domestică, așa cum am prezentat în urmă cu două zile. Acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu actorul. 

Cole Brings Plenty fusese dat dispărut în data de 31 martie, conform familiei. Acesta fusese văzut ultima oară părăsind zona Lawrence, Kansas, conducând un Ford Explorer alb. Ulterior, Departamentul de Poliție din Lawrence, Kansas, a scris într-o declarație marți că actorul în vârstă de 27 de ani a fost identificat ca „suspect” într-o dispută domestică și că poliția are „motiv serios” pentru arestarea lui. 

Cole Brings Plenty, găsit mort în pădure 

După zile întregi de căutări ale poliției, alături de familia lui Cole, acesta a fost găsit. Potrivit unui comunicat de presă distribuit de Biroul Șerifului Comitatului Johnson vineri, polițiștii au descoperit corpul său la ora 11:45 a.m., ora locală, după ce au fost sunați în legătură cu un vehicul abandonat.

Cole Brings Plenty fusese dat dispărut de Paște.
Sursa Foto: PageSix

Conform raportului poliției, Cole, nepotul lui Mo Brings Plenty, a fost găsit într-o „zonă împădurită departe de vehicul.” Moartea sa este încă în curs de investigare, așa că nu se cunosc detaliile care au dus la tragica întâmplare. 

Familia a confirmat moartea tânărului și cere discreție 

Tatăl lui Cole, Joe Brings Plenty, a confirmat și el știrea printr-o declarație distribuită de Mo pe rețelele sale de socializare: „Sunt profund îndurerat să confirm că fiul meu, Cole, a fost găsit și nu mai este printre noi”, a început declarația. „Vrem să exprimăm recunoștința noastră din inimă tuturor pentru rugăciunile și gândurile pozitive pe care le-ați trimis pentru Cole.

Cole Brings Plenty a fost găsit mort într-o pădure, dar nu se cunosc cauzele care au dus la deces.
Sursa foto: PageSix

„În plus, am dori să mulțumim tuturor celor care au venit să meargă alături de noi în timp ce îl căutam fiul meu și au furnizat resursele de care aveam nevoie pentru a extinde zonele noastre de căutare. Am învățat în această săptămână câți oameni cunoșteau bunătatea din inima lui Cole și îl iubeau”. Familia lui Cole a cerut de asemenea discreție și intimitate pentru a putea „procesa durerea”. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre