Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama incredibilă prin care a trecut George Burcea. Cum a ajuns să mănânce resturile aruncate de alții

Drama incredibilă prin care a trecut George Burcea. Cum a ajuns să mănânce resturile aruncate de alții
Fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea a șocat audiența vineri dimineața, cu o mărturisire incredibilă. A pus pe gânduri pe toată lumea. Artistul spune că a cunoscut sărăcia absolută, că știe cum e să fii nevoit să mănânci resturile aruncate de alții.

Chiar dacă și-a părăsit copiii și soția și a plecat din căminul conjugal, George Burcea arată că îi pasă și de copiii altora. Mai ales de cei aflați în sărăcie și nevoi. Actorul recunoaște că a avut o copilărie deosebit de grea, iar asta l-a determinat să facă pasul de acum. El a vorbit deschis necazurile pe care le-a avut cu tatăl său abuziv, care îl bătea atunci când se îmbăta și care, dată, chiar a vrut să-l înjunghie.

Ca să echilibreze balanța, actorul s-a îscris în organizația Salvați Copiii România și militează pentru direcționarea a 2% din profit către aceasta.

„Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare. Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.


Cu cine chefuiește de ziua lui Terminator

Violator român, plimbat prin pușcăriile Europei. Acum, Italia nu mai vrea să-l țină


Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, asa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ati ales”, a scris, pe pagina sa de pe o rețea socială, actorul George Burcea.

Copilărie marcată de violență și lipsuri

Într-un interviu din primăvara acestui an, George Burcea a vorbit cu sinceritate despre multe câte le-a îndurat în copilăria sa. În copilăria sa, violența domestică era la ordinea zilei. Mama actorului a fost rănită grav de fostul soț, care a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis și amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Părinții lui George au divorțat. După mai mulți ani, George Burcea a încercat să reia legătura cu tatăl său, însă acesta a fost la un pas să-și înjunghie fiul.

Ce a favorizat divorțul de Andreea Bălan

Burcea e în divorț cu mama fiicelor sale, cântăreața Andreea Bălan. Aceasta a cerut separarea după ce încă de anul trecut cei doi soți nu s-au mai înțeles. Un apropiat al cuplului a povestit că, în primăvară, Burcea începuse să îi vorbească foarte urât Andreei, chiar dacă de față erau copiii, soacra sau bona fetițelor.

În luna decembrie a lipsit de acasă cu nopțile, fără să dea niciun semn și fără să explice unde e. Apoi, în data de 21 februarie, actorul George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră în timp ce conducea drogat cu cocaină, pe o stradă din Voluntari.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre