Simona Ionescu / Redactor Șef

Drama lui Aurel Pădureanu. Nu și-a văzut fiul mort înainte de înmormântare, cum nu a văzut-o nici pe Catanga

Drama lui Aurel Pădureanu. Nu și-a văzut fiul mort înainte de înmormântare, cum nu a văzut-o nici pe Catanga
Aurel Pădureanu este într-o situație disperată. Și-a îngropat soția, pe Cornelia Catanga, a fost scos din casa unde stătea cu chirie, nu are pensie. Nu este prima dramă din viața lui. Nu și-a văzut fiul mort înainte de îngropăciune, cum nu a văzut-o nici pe Catanga.

Cornelia Catanga a murit acum o lună și a lăsat în urma ei o familie devastată de durere. Soțul ei, Aurel Pădureanu, a povestit la Antena 3, în ce situație disperată se află.

Drama lui Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu (70 de ani) trăiește printr-o perioadă cumplită din viața lui. Cornelia Catanga, partenera lui de viață din ultimii 33 de ani, a murit, iar la înmormântare au avut voie să participe doar câțiva apropiați. Celebra interpretă de muzică lăutărească a murit de COVID-19.

Aurel Pădureanu a ajuns se se roage de familie și prieteni să îl ajute cu bani, fiind într-o situație disperată. Și-a pierdut femeia iubită, a pierdut casa și nu are nici un leu. Celebrul lăutar nu are pensie pentru că a cântat toată viața ”la negru”.

Aurel Pădureanu a recunoscut că viața lui și a familiei sale a fost perfectă și avea de toate. Din cântări, el și Cornelia Catanga, au câștigat foarte mulți bani și își permiteau orice își doreau.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au pierdut casa

La un moment dat, el și Cornelia Catanga au luat un credit uriaș pe care nu au mai reușit să îl plătească. Au fost dați afară din casă.

„După ce am pierdut casa, Cornelia s-a îmbolnăvit și a avut probleme mari de sănătate. În afară de faptul că suferea cu inima, a avut și o problemă cu ochii. Și nu a mai cântat o perioadă foarte lungă. A fost o perioadă, o spun cu toată responsabilitatea, în care nu am avut un ban de pâine. A fost o perioadă când a fost adulată, apoi a intrat atunci într-un con de umbră”, a povestit Aurel Pădureanu, la ”Sinteza zilei”.

Aurel Pădureanu nu și-a văzut fiul mort înainte de înmormântare

După ce a pierdut-o pe Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a ajuns să locuiască la o fiică, în cartierul Rahova din Capitală.

Artistul a vorbit și despre perioada în care putea să își ajute familia numeroasă cu bani, iar acum el este cel care cere ajutor și nimeni nu îl aude. Cântărețul de romanțe a mai făcut și o altă mărturisire cruntă.

„A fost o perioadă în care am câștigat bani frumoși și nu am apelat la nimeni, niciodată. Dar banii s-au dus, pentru că am familia numeroasă și a trebuit să-i ajut pe toți. Și o să mai spun ceva, în 1979 am fost plecat într-un turneu în străinătate. Când m-am întors, eu am din prima căsătorie încă doi copii, mi-a murit copil de 15 ani înecat. Nu l-am văzut mort”, a povestit, cu tristețe, fostul soț al reginei muzicii lăutărești din România.


A avut sau nu Cornelia Catanga Covid? Ce zice fiul cântăreței

Cu ce s-a tratat Cornelia Catanga. E un mister cine i-a recomandat această combinație fatală de medicamente

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre