Simona Ionescu / Redactor Șef

Dramele nebănuite ale „protejatei” lui Bendeac. Mulți i-au murit

Dramele nebănuite ale „protejatei” lui Bendeac. Mulți i-au murit
Pe Anca Dinicu ar trebui să o știți măcar din ultimele două filme de succes care i-au înnebunit pe români - Teambuilding și Haita în acțiune. E mult mai mult decât o actriță de succes, e și o fire cu adevărat savuroasă.

La 33 de ani, Anca Dinicu este absolventă de UNATC, consacrată ca actriță de teatru și televiziune, dar și ca voce. Lumea o știe din ultimele filme mai ales, intens comentate de români în general în legătură cu subiectul lor. Însă celebra actriță ascunde drame nebănuite.

Actrița Anca Dinicu a decis să vorbească despre dramele prin care a trecut (Sursa foto: Instagram)

Anca Dinicu s-a născut în București. În copilărie, tot ce își dorea era să devină „când va fi mare” musafir, cântăreață sau vânzătoare de mezeluri. După Bacalaureat s-a dus totuși la Facultatea de Artă Teatrală și apoi a urmat și un master în Arta Actorului, la aceeași facultate.

Anca Dinicu este una din actrițele noului val care se bucură de mare priză la public ( Sursa foto: Instagram)

A debutat la TV la vârsta de opt ani într-un sketch cu Stela Popescu la Televiziunea Română, iar în teatru și-a făcut intrarea în 2012, în spectacolul Boeing – Boeing. A devenit celebră cu rolul Gina Felea, în Băieți de oraș, serialul lui Benedeac. Apoi a apărut și în Vlad. Ac um e total schimbată. Iubește călătoriile, pescuitul și pictura pe sticlă. Și mai iubește animalele, mai ales papagalii. Iar aici încep dramele.

Anca Dinicu a trăiut drame nebănuite

Anca Dinicu mărturisește că a pierdut mai multe ființe dragi. Unele au pierit în condiții absolut sinistre. Cel mai adesea i-au murit papagalii, spune aceasta.

Anca Dinicu iubește foarte mult animalele. Pe lângă câine a avut mai mulți papagali ( Sursa foto: Instagram)

„Am avut  mai mulți papagali. Unul mi-a murit, săracul, căzut în ciorbă! A căzut fiind atras cumva de vaporii acei!”, a mărturisit actrița povestind că papagalul înecat în ciorba fierbinte era unul care îi stătea pe umăr, care și venea cu ea peste tot, dormea cu ea, o ciugulea.

@niculae_andrei DRIVE IN CU ANCA DINICU COMPLET PE YOUTUBE! 🤣❤️ #drivein #podcast #ro #ancadinicu ♬ original sound – andreiniculae

Dar, urmărit de ghinion, papagalul a avut zilele numărate în bucătăria Ancăi Dinicu: oala de ciorbă era plină de lichid fierbinte și nu avea capac, în timp ce emana vapori delicioși. „Eram în bucătărie, eu mâncam, iar el a zburat, atras de vaporii aceia, și a căzut in ciorbă. „A fost o mare, mare tragedie atunci”, a mărturisit actrița. Ea apare în emisiunea Drive In a lui Andrei Niculae. Acesta a vrut să știe și ce s-a întâmplat cu ciorba care i-a fost fatală papagalului Ancăi Dinicu. „Nu s-a mai mâncat ciorba”, a mărturisit vedeta.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre