Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducele de Sussex, pupăcios nevoie mare. S-a aflat cui i-a dat cel mai incredibil și pasional sărut. Se așteaptă reacția lui Meghan

Ducele de Sussex, pupăcios nevoie mare. S-a aflat cui i-a dat cel mai incredibil și pasional sărut. Se așteaptă reacția lui Meghan
Altă palmă pentru prințul Harry. Exact ceea ce nu avea nevoie în acest moment. De data asta o vedetă vorbește despre aventura pe care a avut-o cu fiul regelui Charles.

În timp ce regele Charles e cu ochii pe el, Ducele de Sussex a mai intrat într-o încurcătură. E drept, fără voia lui, dar acest lucru  posibil să aibă repercursiuni.

Ducele de Sussex, pupăcios nevoie mare. S-a aflat cui i-a dat cel mai incredibil și pasional sărut. Se așteaptă reacția lui Meghan

Cine este vedeta care susține că a avut o aventură cu Prințul Harry? E vorba de Catherine Ommanney, nimeni alta decât vedeta reality show-ului „Real Housewives of DC”. Ea spune că întâlnirea ei cu prințul a avut loc în anul 2006, când prințul avea 21 de primăveri, iar ea 34 de ani. În plus, era divorțată și avea și doi copii.

„Mă îndoiesc că voi fi în cartea lui Harry. Un prinț nu poate fugi cu o femeie de 34 de ani, mamă de doi copii. Este, pur și simplu, un lucru imposibil”, a precizat Catherine Ommanney, potrivit The Sun.

Cum s-au cunoscut cei doi

Femeia susține că cei doi s-au cunoscut într-un club de noapte din Chelsea, unde s-au distrat pe cinste și au băut câteva pahare. Ulterior, petrecerea s-a mutat în casa unui prieten comun.

„Am intrat în cadă cu hainele pe noi și unul dintre prietenii noștri mi-a făcut o fotografie pe telefon. Ulterior, cei doi au ajuns în bucătărie, iar prințul i-a făcut un sandviș și i-a dat și cel mai incredibil sărut din toată viața ei.

„Am fost fără cuvinte”

„Am stat în bucătărie unde am discutat cu orele și am râs. Am început să ne jucăm, iar după 15 minute de wresling i-am spus că trebuie să plec acasă. Atunci m-a ridicat de brâu de pe podea și m-a proptit de perete. Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am avut vreodată în viața mea. Am fost absolut fără cuvinte”, a precizat Catherine, conform The Sun.

Harry și-a schimbat numărul de telefon

Cei doi au continuat întâlnirile în cluburi private, apoi prințul și-a schimbat numărul de telefon și femeia n-a putut să mai dea de el. „L-am văzut o săptămână mai târziu, la un bar din Kensington. Am mai avut un sărut, iar Harry mi-a spus cât de frumoasă sunt. Ne-am mai întâlnit de câteva ori, mereu în baruri private”, a mai spus vedeta. Oare Meghan știa de acest lucru când l-a cunoscut?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre