Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducesa de Cambridge retrăiește drama prințesei Diana? Cine e „Camilla” lui Kate Middleton

Ducesa de Cambridge retrăiește drama prințesei Diana? Cine e „Camilla” lui Kate Middleton
Nebănuite sunt căile iubirii, iar Kate Middleton a văzut asta pe propria piele, pentru că, spun sursele, nu ar fi atât de fericită în dragoste.

Dacă de Megan Markle se știu multe lucruri pentru că bruneta e destul de transparentă, nu același lucru se întâmplă cu Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge retrăiește drama prințesei Diana? Cine e „Camilla” lui Kate Middleton

De ce nu vorbește niciodată Kate Middleton despre prietenele ei? Se pare că un motiv ar fi o anume Rose Hanbury care s-a aflat destul de mult în preajma ei, dar mai ales a prințului William. Mai mult, ar fi fost numită chiar și „rivala rurală” a lui Kate. Au existat multe zvonuri cum că aceasta ar fi avut o aventură cu prințul William.

 

Cele două femei, prietene din copilărie, au fost foarte apropiat, întrucât făceau parte din cercul social „Turnip Toffs” din orășelul lor Norfolk. Mai mult, prințul George, primul copil al lui Kate se împrietenise cu gemenii lui Rose, spre fericirea mamelor. Situația s-a schimbat după ce, așa cum a declarat psihologul Carole Lieberman pentru Nicki Swift în anul 2020, Rose s-ar fi dat la William când Middleton era însărcinată.

„El o vedea pe Kate ca pe o mamă și nimic mai mult”

El susține că, la acea vreme, „se întâmpla mai puțin sex între cei doi soți, de teama de-a nu face vreun rău fătului lor. În plus, el o vedea pe Kate ca pe o mamă și nimic mai mult”. „William și-a dat seama, înainte ca lucrurile să meargă prea departe, că Rose era de-o calitate inferioară lui Kate, nu e la fel de drăguță și de elegantă, nu e la fel de echilibrată și de plăcută ca personalitate, nici jucăușă ca ea nu e sau o mamă și-o soție la fel de iubitoare.

”Cu alte cuvinte, viitorul rege britanic „n-ar fi renunțat la Kate pentru Rose pentru nimic în lume!”, a afirmat psihologul. Surprinzător sau poate că ducesa a avut un scop, dar numele lui Rose s-a aflat pe lista de invitați la aniversarea lui Kate din ianuarie 2020.

Hanbury a participat și la înmormântarea Prințului Philip

Mai mult, Rose Hanbury a participat și la înmormântarea Prințului Philip, soțul reginei Elisabeta, în aprilie 2021. Dar și de la ceremonia memorială din luna martie, spune Daily Mail.

Sursă foto: unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre