Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducesa Meghan își serbează ziua în conacul de 15 milioane de lire. Face 39 de ani

Ducesa Meghan își serbează ziua în conacul de 15 milioane de lire. Face 39 de ani
Meghan, ducesă de Sussex, împlinește pe 4 august, frumoasa vârstă de 39 de ani. Este superbă, iubită de un prinț și de milioane de admiratori din toată lumea, ca în filme. Va sărbători acasă, la Los Angeles în conacul de 15 milioane de lire.

Ducesa de Sussex a împlinit 39 de ani, marți, 4 august. Va sărbători acest moment important din viața sa împreună cu soțul prințul Harry și fiul lui Archie, în vârstă de un an.

Ducesa Meghan își serbează ziua în conacul de 15 milioane de lire

Ducesa de Sussex, Meghan, cum o cunoaște toată lumea, se află în Los Angeles, unde s-a mutat în martie împreună cu soțul ei, Prințul Harry și cu adorabilul lor fiu, Archie, care are acum un an și trei luni.

Va fi prima dată când vor sărbători ziua de naștere a lui Meghan în noul lor oraș, după ce au făcut un pas înapoi din viața regală.

Este probabil să-și petreacă ziua în privat cu Archie la casa lor temporară din Los Angeles, un conac de 15 milioane de lire. Cuplului i-ar putea fi alături și mama lui Meghan, Doria Ragland, pentru această ocazie specială, scrie presa britanică.

Adorabilul Archie a împlinit un an în luna mai

Meghan și-a sărbătorit cea de-a doua aniversare a nunții cu Harry în luna mai, cu mâncăruri mexicane și margaritas. Pentru ziua de naștere a lui Archie în aceeași lună, cuplul a împărtășit un videoclip duios cu ducesa citind ”Duck! Iepure!” fiului său, Archie.

Pentru cea de-a 38-a aniversare a lui Meghan anul trecut, ducele a împărțit o fotografie cu soția sa purtând o rochie albastră în timpul vizitei lor regale la Tonga în 2018, pe contul lor de Instagram Sussex Royal. Prințul Harry a scris: „Dorind HRH Ducesei de Sussex o foarte fericită aniversare. «La mulți ani soției mele uimitoare. Îți mulțumesc că m-ai alăturat acestei aventuri!’ – Dragoste, H.»

Ce își dorește Ducesa Meghan de ziua ei

Ducesa Meghan, fostă Markle, își dorește întotdeauna același lucru în fiecare an de ziua ei. Acum, când ducesa împlinește 39 de ani dorința ei de naștere a fost dezvăluită pe Instagram.

În fiecare an, Meghan își folosește noul punct de reper pentru a reflecta asupra vieții sale și a-și pune câteva dorințe despre viitorul ei, inspirat de mama ei Doria Ragland.

„Mama a spus întotdeauna că zilele de naștere sunt propriul meu An Nou personal”, a scris Meghan în 2016 pe site-ul ei, acum șters (site-ul The Tig lifestyle).

„Șansa ta de a lua decizii doar pentru tine și ceea ce prognostici pentru anul viitor”.

Meghan a spus că își dorește: „Mai multe surprize, mai multă aventură, mai multe oportunități de a crește, mai multe zile pline de chicote și glume obraznice, mese mai delicioase și mai multă inspirație. Întotdeauna mai multă inspirație”, a scris ea pe Internet.

Ducesa Meghan, biografie

Meghan, Ducesă de Sussex, s-a născut pe 4 august 1981, la Los Angeles, California (SUA), cu numele Rachel Meghan Markle. Este o fostă actriță care a devenit membră a Casei Regale Britanice și Ducesă după căsătoria ei cu Prințul Harry, pe 19 mai 2018.

Are o diplomă în teatru și studii internaționale și a jucat roluri mici în câteva seriale americane.

A mai fost căsătorită (în 2004) cu producătorul Trevor Engelson , de care a divorțat în august 2013.

În 2020, cuplul a anunțat că intenționează să se retragă din rolurile principale ale Casei Regale Britanice.

Fotografii: Instagram, Sursa: express.co.uk

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre