Simona Ionescu / Redactor Șef

Ducii de Sussex, dați în judecată de sora vitregă a lui Meghan. Fosta actriță și prințul vor fi supuși unui interogatoriu dur

Ducii de Sussex, dați în judecată de sora vitregă a lui Meghan. Fosta actriță și prințul vor fi supuși unui interogatoriu dur
Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle a pus piciorul în prag și i-a dat în judecată pe duce și ducesă. Ea vrea ca cei doi să spună clar dacă regina Elisabeta sau Charles au fost sau nu rasiști.

Detaliile intime dezvăluite de prințul Harry pe Netflix dar și în cartea de memorii a prințului Harry au zgândărit-o și pe sora vitregă a fostei actrițe, care le-a deschis proces ducilor de Sussex. Avocații lui Meghan i-au cerut judecătorului să oprească luarea depozițiilor, însă acesta nu a fost de acord, așa că cei doi soți vor fi supuși de avocații Samanthei Markle la unul dintre cele mai dure interogatorii. Samantha cere și daune de 75.000 de dolari.

Samantha și Meghan au avut întotdeauna o relație dificilă

Potrivit informațiilor oferite de DailyMail, avocații lui Meghan au refuzat să răspundă la cele 38 de întrebări ale apărătorilor Samanthei depuse în procesul intentat la tribunalul federal din Florida, deoarece doresc ca judecătorul să se pronunțe mai întâi asupra moțiunii de respingere. Potrivit declarațiilor Samanthei, acuzațiile au supus-o la „umilință, rușine și ură la scară mondială”.

Meghan și Samantha nu s-au înțeles niciodată așa cum trebuie, iar sora vitregă a ducesei și-a dat arama pe față după ce a fost anunțată logodna lui Meghan cu Harry în 2017.

Ce spune judecătorul

În hotărârea sa, judecătoarea Honeywell a menționat că „Pârâta Markle nu demonstrează că circumstanțe neobișnuite justifică suspendarea solicitată sau că va rezulta un prejudiciu sau o povară nejustificată dacă instanța nu impune o suspendare”.

Dacă procesul va merge mai departe, ducii vor trebui să răspundă la întrebările avocaților Samanthei înainte de luna iulie. Sursele spun că aceștia vor fi provocați să răspundă clar dacă regina Elisabeta și actualul rege Charles au fost sau nu rasiști.

Samantha se leagă și de faptul că Meghan a spus că intra în vechiul Ford prin portbabaj

„Vă rugăm să precizați dacă ați luat vreodată cuvântul în apărarea reclamantei după ce ați văzut examinarea publică / ura pe care a primit-o din partea fanilor dumneavoastră, a cerut Samantha în cererea sa. De asemenea, Samantha s-a legat și de o altă afirmație a lui Meghan, care a spus odată că obișnuia să intre în vechiul ei Ford Explorer prin portbagaj, pentru că era stricat. Ea a solicitat tribunalului ca Meghan să vină cu „toate documentele care să dovedească faptul că ați avut un Ford Explorer cu uși nefuncționale”.

Meghan i-a cerut tatălui să-și renege copiii din prima căsătorie

De asemenea, Samantha a afirmat că Meghan i-ar fi spus tatălui său să își renege copiii din prima căsătorie, dacă vrea să primească o invitație la nunta sa cu Harry. Thomas Sr. ar fi refuzat precizând că „Vă iubesc pe toți în mod egal”. Ca urmare a acestui scandal, spune Samantha, tatăl a făcut un atac de cord, care l-a împiedicat să participe la nuntă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre