Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce a „înțepat-o” pe Răduleasca, Oțil are o problemă și cu Budeanu. Se jură, deși nu e adevărat

După ce a „înțepat-o” pe Răduleasca, Oțil are o problemă și cu Budeanu. Se jură, deși nu e adevărat
Oțil e tare mândru că s-a pus bărbat la casa lui. Își divinizează nevasta. Pur și simplu o adoră. Și nu își mai încape în piele că va fi tatăî de băiat. Gabriela și Dani Oțil vor avea un băiat în această vară.

După ce a „înțepat-o” pe Răduleasca, Oțil are o problemă și cu Budeanu, după căsătorie. prezentatorul de la Neatza nu se mai reține și le-o spune divelor drept în față.

Mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu

Așa cum știți, Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost un cuplu solid, ani de zile. După despărțirea de ea au trecut foarte mulți ani până să aibă puterea să defileze cu o nouă iubită asumată. Aceasta a fost Gabriela. Dar, căsătoria îi dă noi aripi lui Oțil, care, la scurt timp, a ținut să le transmită un mesaj femeilor care l-au „plâns” pentru că oficial nu mai este liber. A făcut referire chiar şi la fosta lui iubită, Mihaela Rădulescu.

„Apropo de asta, am înțeles că ieri a fost și un pic de doliu într-o parte a Bucureștiului, cică s-a plâns. Dacă vreți să faceți o depunere de flori la restaurant se poate întâmpla, faceți acolo un colțișor, pentru că sunt unele care au înghițit în sec așteptându-mă chiar până la 40 de ani. Se pot depune flori, apropo, și la Monaco dacă… se pot așeza acolo…”, a spus Dani Oțil într-o notă sarcastică, într-o emisiune, săptămâna aceasta.

După ce a „înțepat-o” pe Răduleasca, Oțil are o problemă și cu Budeanu

Iar Dani Oțil nu se oprește aici. A trecut al Dana Budeanu. Lezat că a fost criticat pentru cum a dansat la petrecerea de după cununia sa civilă. Într-o postare pe Instagram, prezentatorul de la Neatza și-a cerut scuze față Dana Budeanu pentru că a apărut într-o fotografie fără sacou. „@danajustlove Jur pe candybar, să nu mai am parte de taraf, că sacoul NU a fost dat jos decât la dansul țigănesc ți apoi pus la loc”, a transmis Dani Oțil. Iată dovada că nu a fost chiar așa cum spune.

Remarca vine după ce ultimul episod online „Verdict” al Danei Budeanu a devenit viral, cu explicația faptului că bărbații, în special cei care merg la nunți sau petreceri, nu ar trebui niciodată să își dea sacoul de la costum jos.

„Un bărbat niciodată în această viață, oriunde ar merge pe acest pământ nu își dă sacoul jos nici dacă face clăbuci. Mori cu sacoul pe tine orice s-ar întâmpla sub el. Ai luat foc, ți-a apărut urticaria aia de când erai mic, cu care ai tot timpul probleme. Nu contează, reziști. Nu te-ai dezbrăcat în niciun loc”, a spus Dana Budeanu în clipul care a devenit rapid viral.

Sursa foto: Instagram

Liviu Guță a ajuns de la extaz la agonie. Prin ce dramă trece acum manelistul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre