Simona Ionescu / Redactor Șef

După ce și-a bătut mama cu bestialitate, fiul lui Nicolas Cage i-a șocat pe judecători – Video

După ce și-a bătut mama cu bestialitate, fiul lui Nicolas Cage i-a șocat pe judecători – Video
Fiul lui Nicolas Cage a ajuns în instanță după ce și-a bătut mama cu bestialitate, în luna Aprilie. Weston a făcut o declarație cu tupeu la adresa Christinei Fulton și i-a șocat pe judecători.

În urmă cu trei săptămâni, Weston Coppola Cage, fiul lui Nicolas Cage și al actriței Christina Fulton, a fost arestat pentru că și-ar fi bătut mama cu bestialitate în luna Aprilie. Miercuri, pe 31 Iulie, Weston Cage a ajuns în instanță, însă i-a șocat pe judecători, căci a făcut declarații șocante. 

Weston a fost arestat la începutul lunii Iulie după ce mama sa a susținut că el a „agresat-o brutal” în aprilie, în timpul a ceea ce ea a caracterizat drept un „acces maniacal”. Fotografii apărute o înfățișau pe Christina cu vânătăi îngrozitoare pe o parte a feței și la ochi. Weston nu a stat prea mult arestat luna trecută, căci s-a aflat că însăși Nicolas Cage i-a plătit cauțiunea. 

Weston Cage spune că este nevinovat, judecătorul emite ordin de restricție 

Fiul lui Nicolas Cage a ajuns miercuri pe mâna judecătorilor. Într-o mișcare surprinzătoare, avocatul lui Weston a pledat „nevinovat” în numele clientului său, arătând clar că acesta este pregătit să lupte împotriva acuzațiilor mamei sale. 

Christina Fulton spune că a fost bătută cu bestialitate de către fiul ei, în luna Aprilie. Judecătorii au emis un ordin de protecție
Foto: TMZ

Judecătorii însă nu par să fi fost convinși deloc de inocența fiului lui Cage, căci au emis un ordin de protecție pentru a o apăra cu Christina Fulton. Astfel, judecătorii i-au interzis lui Weston să-și contacteze mama pe durata desfășurării cazului.

Fiul lui Cage aruncă vina pe victimă 

La intrarea în sala de judecată, Christina Fulton a fost surprinsă de paparazzi TMZ, cărora le-a transmis doar, vizibil emoționată, că speră ca fiul ei să primească ajutorul de care ea crede că are nevoie. 

Weston a dat și el nas în nas cu aceiași fotografi, doar că la ieșirea din sala de judecată. Fiul actorului le-a spus reporterilor că totul a decurs fix așa cum era plănuit. Reportera îl întreabă apoi pe fiul lui Cage dacă s-a împăcat cu mama sa, care era îngrijorată și spera ca el să primească ajutor. Într-o mișcare absolut șocantă, Weston a răspuns calm că „ea are nevoie de ajutor”, pasând practic vina. Weston nu a mai oferit și alte detalii suplimentare. 

Fiul lui Nicolas Cage are o altă audiere programată pentru luna Septembrie a acestui an. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre