Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose, imagini de neratat cu mama sa. Puțină lume a văzut-o filmată pe bunica lui Sasha

Theo Rose, imagini de neratat cu mama sa. Puțină lume a văzut-o filmată pe bunica lui Sasha
Theo Rose este frumoasă, deșteaptă și talentată, iar aceste atuuri au propulsat-o în carieră. Cântă, fiind capabilă să abordeze cu nonșalanță diverse genuri muzicale, și e actriță foarte bună. Chiar dacă a devenit mamă, și-a păstrat silueta și ar putea defila oricând pe podiumurile de modă.

În timp ce toată lumea e de acord că Theo Rose este foarte talentată în tot ce face, gândul ne duce și la cei care au înzestrat-o, părinții ei. Mama vedetei dovedește că e plină de talente care ies la iveală prin imaginile rare pe care Theo Rose le-a distribuit pe rețelele sociale cu mama sa. Puțină lume a văzut-o filmată pe bunica lui Sasha și mult mai puțină lume și-a imaginat ce talente ascunse are.

Theo Rose și mama sa, Nina Diaconu, au o relație foarte sudată (Instagram)

În timp ce părinții iubitului lui Theo Rose, Anghel Damian, sunt personalități ale scenei și filmului, părinții artistei sunt ceea ce lumea ar numi „oameni simpli”. Theo are o relație foarte sudată cu aceștia și nu prididește cu laudele.

Theo Rose publică imagini de neratat cu mama sa

Mama lui Theo Rose, Nina Diaconu, are 58 de ani și este secretară la primăria din satul artistei, Izvoarele, județul Prahova. La începutul anului, într-un podcast, vedeta a vorbit despre mama ei. A spus că este o femeie talentată. De fapt, a numit-o „multitalentată”. Bunica lui Sasha desenează foarte bine, gătește foarte bine, cântă minunat și e, practic, o enciclopedie de piese muzicale, după cum s-a văzut acum.

Aflate într-o pauză de filmări într-un proiect în care este implicată și mama sa, Theo Rose i-a propus acesteia un joc – „Cântă cuvântul: ea spunea un cuvânt, mama trebuia să fredoneze un cântec pornind de la acela. S-a auzit cât de talentată este mama artistei. De altfel, și cealaltă fiică a femeii are o carieră muzicală solidă. În plus, s-a dovedit că bunica lui Sasha are o vastă cultură generală muzicală, dar și un repertoriu adevărat.

Ce lucrează bunica lui Sasha

Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, este directorul Centrului Cultural Izvoarele și își dedică timpul liber echipelor de fotbal din comuna prahoveană, activitate pe care o desfășoară de peste 20 de ani.

Mama lui Theo Rose este secretară la primăria din comună (Instagram)

Spre deosebire de soția lui, Nina, care nu dorește apariții publice, Ioan nu a ezitat să fie în lumina reflectoarelor. Theo Rose a menționat în numeroase ocazii că are o legătură foarte strânsă cu părinții ei și îi răsfață ori de câte ori are ocazia.

Bunica lui Sasha este un multi talent, după cum o laudă fiica sa (Instagram)

Aceeași legătură aparte o oare și cu frații ei, cu Raluca, sora ce e cântăreață de muzică populară, respectiv cu Radu, fratele lor, care  lucrează la un anticariat, ocupându-se de achizițiile de cărți.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre