Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai așteptat moment din viața de mămică. Theo Rose, luată prin surprindere

Cel mai așteptat moment din viața de mămică. Theo Rose, luată prin surprindere
Momentul în care Theo Rose și Anghel Damian au devenit un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai ales că povestea lor a ieșit la iveală după ce au fost surprinși de paparazzi, plimbându-se de mână, într-un loc din București. Partenerii lor de atunci au suferit, dar au depășit momentul.

Theo Rose a devenit oficial iubita lui Anghel Damian, a primit un rol în seria de mare succes, Clanul, la PRO Tv, a rămas însărcinată și a născut. Acum a avut parte de cel mai așteptat moment din viața sa de mămică, dar recunoaște că a fost luată prin surprindere.

După ce au devenit părinți, deja de un an, Theo Rose și Anghel Damian fac planuri de nuntă (Instagram)

Vedeta, care recent a lansat două noi piese ce se bucură de mare priză la public, a dezvăluit că a avut parte de o surpriză neașteptată din partea fiului ei și al lui Anghel Damian. „Când?” întreabă Theo Rose, luată prin surprindere, pe rețelele sociale, unde a distribuit un clip video, scurt, în care îl arată fanilor pe micuțul care face primii lui pași.

Theo Rose, luată prin surprindere de Sasha

La două săptămâni după ce a împlinit un an, Sasha fiind născut pe 14 iunie, băiatul a început să meargă singur prin casă, plin de curaj. Partener de distracție îi e pisicul familiei, Sushi,  care e un exemplar fără blană, din rasa Sphix. Micul Sasha este foarte hotărât în primii săi pași, spre bucuria părinților.

Theo Rose l-a filmat din spate, astfel că toată lumea îi poate admira zulufii. Atât cântăreața cât și partenerul ei, Anghel Damian, nu îi expun micuțului chipul pe rețelele sociale, păstrându-i intimitatea. Și alte vedete au luat decizii similare în legătură cu copiii lor. De exemplu, cuplul Smiley – Gina Pistol, în ceea ce o privește pe fiica lor, Josephine.

Cântec de leagăn pentru băiatul lui Anghel Damian

Theo Rose este una dintre vedetele momentului, cântăreața reușind să abordeze cu succes maxim mai multe direcții muzicale și descurcându-se de minune și în ipostaza de actriță. Recent, Theo Rose a lansat și un cântec de leagăn, iar piesa a intrat direct în preferințele copilului ei. Frumoasa mămică a dezvăluit că băiețelul adoarme pe muzica ei, piesa devenind melodia sa preferată înainte de somn.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre