Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose a făcut gestul artistic suprem pentru fiul ei, Sasha. Cu siguranță veți fi impresionați

Theo Rose a făcut gestul artistic suprem pentru fiul ei, Sasha. Cu siguranță veți fi impresionați
Theo Rose este una dintre vedetele momentului, cântăreața reușind să abordeze cu succes maxim mai multe direcții muzicale și descurcându-se de minune și în ipostaza de actriță.

Odată încheiate filmările la serialul de succes Clanul, care nu i-a adus doar primul rol major din carieră ci și sufletul pereche, viitorul soț și un fiu, tânăra și talentata artistă s-a reîntors la muzică și lansează piesă după piesă. Noua melodie a lui Theo Rose este cu adevărat eficientă. O spune chiar ea, după ce a testat-o pe copil. Theo Rose și regizorul Anghel Damian au împreună un băiețel, Sasha. Care a adormit instantaneu după ce  mămica i-a cântat cea mai nouă melodie a ei. Aceasta este un cântec de leagăn și se numește exact așa.

Cântecul de leagăn al lui Theo Rose este eficient

După ce a cântat mai ales muzică de petrecere, Theo Rose s-a reprofilat și a cântat rock, în ultima piesă lansată anul trecut. La mijlocul lunii iunie a schimbat din nou registrul muzical și a lansat, împreună cu Domino și Alessandra, piesa „Nu mă duc la club”, despre care internauții sunt indeciși dacă să o încadreze la muzică populară sau în rândul manelelor. În timp ce lumea dezbate încă, Theo Rose a lansat un cântec de adormit copiii, în duet.

„Nu plânge puiule frumos, / Mama te mângâie duios / Tati îți cână un cântecel / Să-mi crești mare și bun ca el”, cântă Theo Rose și Liviu Teodorescu în noul lor proiect. Liviu e cunoscut  ca participant și câștigător la Vocea României și fost component Lala Band.

Theo Rose a distribuit primele imagini din videoclipul melodiei care urmează să aibă lansarea oficială curând. Ea a dezvăluit că melodia e un succes, copilul ei, Sasha, adormind imediat ce i-a cântat-o.

Urmează nunta, regizorul stabilește detaliile

Între timp, vedeta așteaptă ca ultimele detalii legate de nuntă să fie stabilite de logodnicul ei. Regizorul Anghel Damian nu se dezminte și va regiza nunta sa cu aleasa lui. Recent, el a oferit detalii despre ceea ce urmează. „Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ.

Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul (acesta). Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a mărturisit regizorul într-un interviu acordat unei publicații. 

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre