Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Bill Gates se iubește cu nepotul lui Paul McCartney. Fotografii inedite

Fiica lui Bill Gates se iubește cu nepotul lui Paul McCartney. Fotografii inedite
Fiica lui Bill Gates, Phoebe Gates, și-a confirmat idila cu Arthur Donald, nepotul lui Paul McCartney, în timp ce sărbătorea absolvirea facultății.

Fiica lui Bill Gates, Phoebe Gates, a postat o fotografie în care apare alături de nepotul legendarului Paul McCartney de la Beatles. Acesta o plimbă și sunt extrem de fericiți.

„Prietenul meu, Arthur, mă ajută după ceremonie”, a scris Phoebe, în vârstă de 21 de ani, într-un jurnal foto pentru Nylon, publicat vineri, 21 iunie, în timp ce sărbătorea absolvirea Universității Stanford. În fotografie apare Donald, nepotul legendarului Paul McCartney de la Beatles, care o plimbă pe Phoebe Gates. Câteva ore mai târziu, tânăra a împărtășit imaginea prin intermediul Instagramului său într-un montaj al amintirilor de la absolvire.

Phoebe Gates: „Nu mă pot gândi la un final mai bun”

„Am știut că trebuie să fac acest lucru, pentru că am vrut să o văd pe mama mea Melinda Gates ținând discursul de absolvire din acest an în calitate de absolventă. Nu mă pot gândi la un final mai bun. Este sfârșitul unui capitol și începutul altuia și a fost un astfel de privilegiu să avem acest timp cu familia și prietenii noștri pentru a sărbători acest lucru.”, a adăugat Phoebe la Nylon despre finalizarea diplomei sale de licență în biologie umană în trei ani.

„Paris pe film”

Nepotul lui Paul McCartney și fiica lui Bill Gates

Phoebe și Donald, în vârstă de 25 de ani, au apărut împreună prima dată în octombrie 2023, când au plecat într-o vacanță. „Paris pe film”, a scris Phoebe prin Instagram la acea vreme, împărtășind o fotografie a cuplului pe un balcon cu vedere la Turnul Eiffel.

Phoebe este cel mai mic copil al lui Bill și al fostei soții Melinda. Foștii soți, care s-au despărțit în 2021, mai au doi copii, e vorba de Jennifer de 28 de ani și Rory, în vârstp de 25 de ani. Jennifer s-a căsătorit în octombrie 2021 cu Nayel Nassar.

Cine este nepotul lui McCartney

Arthur este fiul cel mare al lui Mary McCartney și Alistair Donald, care îl au în comun și pe fiul Eliot, în vârstă de 21 de ani. Mary, în vârstă de 54 de ani, este unul dintre cei cinci copii ai celebrului Paul McCartney. Din relația cu regretata sa soție, Linda Eastman au venit pe lume și Heather, Stella și James. De asemenea, vedeta mai are o fată, Beatrice, cu actuala iubită Heather Mills.

„Copiii îmi spun Grandude”

„Am opt nepoți. Într-o zi, unul dintre ei a spus: Grandude, poți să faci asta? Și copiii au început să-mi spună așa în glumă. M-am gândit că este destul de amuzant”, a declarat artistul pentru Hey Music în septembrie 2019. Paul susține că cel mai mult timp este alături de nepoții săi atunci când se află în vacanță. „Avem câteva vacanțe în fiecare an cu ei. Atunci le citesc cel mai mult”, a mai spus Paul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre