Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose surprinsă, încă o dată, de iubitul Anghel Damian. Vedeta spune ce se întâmplă în noua casă

Theo Rose surprinsă, încă o dată, de iubitul Anghel Damian. Vedeta spune ce se întâmplă în noua casă
Theo Rose și Anghel Damian sunt unul dintre cuplurile tinere din showbizul românesc. Loviți de săgețile lui Cupidon, au pus relația pe repede înainte. Au deja un copil și s-au mutat în propria lor casă. După ultimele lor declarații, urmează nunta.

Theo Rose mărturisește că descoperă viața alături de iubitul ei pe parcurs și acesta o duce în „șoc cultural”, după cum a relatat într-o postare pe rețelele sociale. Ea este mereu foarte sinceră cu fanii ei, le spune tot ce i se întâmplă, își dă cu părerea etc. Theo Rose știe cum să își țină comunitatea de fani aproape, și așa își construiește noi trepte pentru a urca pe culmile succesului. În acest weekend, tânăra cântăreață și actriță a dezvăluit ce se întâmplă în casa ei și a lui Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian s-au mutat în noul apartament și continuă amenjarea locuinței (Sursa: Instagram)

La mijlocul lunii ianuarie, Theo Rose a dezvăluit că se mută.  După nașterea micului Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, decizia de a alege o locuință mai spațioasă a venit de la sine, foarte firesc. Mutarea a fost la finele lunii, iar în februarie Theo Rose și-a filmat noul apartament și l-a arătat lumii. „Un lucru minunat la casa noastră este că am pus lumini peste tot, astfel încât de oriunde m-aș filma să se vadă bine. Mi-am pus lumini și în biblioteca asta de aici”, le-a spus ea fanilor ei de pe Instagram, arătându-le câteva colțuri ale noii ei case.

Anghel Damian are o pasiune aparte: colecționează artă

Amenajarea noului apartament  continuă însă cu aducerea de opere de artă în incintă. Aceasta este treaba lui Anghel Damian. Tânărul actor și regizor este un colecționar de artă în devenire. Deja participă la licitații și cumpără  lucrările de artă care îi plac.

Theo Rose l-a filmat pe Anghel Damian instalând pe unul din pereți cea mai nouă achiziție. „Bărbatul meu e colecționar de artă”, se laudă Theo Rose. Ea spune că nu e ceva nou. „El cică avea deprinderile astea și înainte, dar mă surprinde pe mine acum cu noua noastră locuință. Mi-a adus un tablou de Bercea”, a spus Theo Rose.

Marius Bercea, „artistul nostru contemporan” cum îl numește Theo Rose cu referire la colecția de artă care va fi moștenirea culturală a fiului lor, este un pictor  de 44 de ani din Cluj Napoca.

Bazate pe fotografii și memorie, picturile, în general de mari dimensiuni ale lui Marius Bercea, strălucit colorate, prezintă peisajele României post-comuniste capitaliste timpurii. Influențate stilistic de pictura olandeză din secolele XVI și XVII, lucrările lui Bercea „înfățișează figuri în timpul liber sau angajate în activități colective pe fundaluri arhitecturale dramatice”, arată artsy.com

De ce a ajuns Theo Rose în „șoc cultural”

Dacă picturile lui Marius Bercea sunt recognoscibile pentru Theo Rose, artista are o părerea aparte despre altă lucrare din colecția familiei. „Oricum primul șoc cultural l-am avut când a venit acasă cu ăsta. A participat la o licitație și s-a și bătut pentru el ca să mi-l aducă acasă”, a dezvăluit Theo Rose filmând crochiul de Andy Warhol  pentru care a licitat viitorul ei soț. Andy Warhol (1928 – 1987), a fost grafician, fotograf, pictor și realizator de filme american, personalitate a curentului artistic, cunoscut ca Pop Art din Statele Unite.

În timp ce Anghel Damian a venit pe lume și a crescut într-o familie de intelectuali – mama  fiind o cunoscută cineastă și regizoare, iar tatăl, scenarist și regizor, profesor la UNATC și președintele Uniunii Cineaștilor din România, Theo Rose a avut parte de o copilărie mai degrabă modestă. „Știam că nu sunt posibilități, dar aveam strictul necesar acasă, adică nu duceam lipsă, plus că nici vecinii mei nu aveau, iar eu nu aveam la cine să văd nu știu ce jucărie pe care să mi-o doresc”, povestea vedeta despre primii ei ani de viață. Astăzi însă, clădindu-și o carieră de succes, Theo și poate permite ce-și dorește, mai ales că are alături un iubit care, de curând, a cerut-o în căsătorie.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre