Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, agresor de femei.  E căutat de poliție după ultima faptă

Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, agresor de femei.  E căutat de poliție după ultima faptă
Un actor celebru de la Hollywood nu are liniște deloc. Cel mai mare fiu al său, major, este căutat de poliție, după un incident violent care a avut loc în casa mamei sale. Femeia a rămas cu urmele agresiunii pe corp.

Fiul lui Nicolas Cage, Weston, în vârstă de 33 de ani, este acuzat ca agresor de femei și este investigat de poliție pentru că și-ar fi atacat mama și i-a învinețit ochiul. Fiul starului din National Treasure, Weston, în vârstă de 33 de ani, este cercetat într-un dosar penal care o implică pe mama sa, actrița Christina Fulton, fosta iubită a lui Nicolas Cage, potrivit TMZ.

Fiul lui Nicolas Cage, Weston, în vârstă de 33 de ani este actor și muzician (Instagram)

Publicația relatează că anchetatorii îl caută pentru a-l interoga în legătură cu o încăierare care ar fi avut loc pe 28 aprilie în  zona Los Angeles. O dispută verbală între mamă și fiu s-a transformat într-o interacțiune fizică. O ambulanță a fost chemată la domiciliu pentru a verifica starea lui Fulton, dar ea a refuzat să fie dusă la spital. Semnele agresiunii, însă, au rămas.

Fiul cel mare al lui Nicolas Cage e căutat de poliție după ce și-a bătut mama

Anchetatorii spun că Weston dispăruse când poliția a ajuns la fața locului, iar forțele de ordine vor stabili încadrarea faptei, după ce îl vor interoga pe agresor. Sursele susțin că Fulton încerca să-și consoleze fiul, care se confrunta cu unele probleme emoționale. Ea a respins acuzațiile că ea și fiul său s-au certat și a cerut confidențialitate în această chestiune. Femeia a fost agresată și bătută de fiul ei, după cum se vede în urmele rămase pe fața sa.

Conform imaginilor obținute de Daily Mail, Christine Fulton, mama lui Weston, are un ochi vânăt și alte vânătăi pe față, în urma altercației cu fiul său, Weston

Ulterior evenimentului, actrița din Snake Eyes a fost văzută plătind parcarea duminică, cu un ochi negru și având vânătăi pe față. Acolo a întâlnit un prieten și s-au îmbrățișat.

Weston Cage, cunoscut cu probleme psihiatrice

Weston, fiul ce mare al actriței cu Nicolas Cage  a fost tratat pentru probleme de sănătate mintală în trecut. El a fost internat într-un spital psihiatric în 2011, după un alt incident violent în Los Angeles.

La acea vreme, Christine Fulton a dat vina pentru problemele mentale ale fiului ei pe tatăl acestuia, susținând că „Nicolas Cage a făcut ceva absolut oribil și trebuie doar să merg să-mi iau fiul”, după cum a declarat ea pentru Inside Edition. „Eu sunt cea care l-a crescut pe Weston. Eu sunt cea care a avut grijă de Weston. Tatăl lui era foarte ocupat să lucreze ca actor”, a mai spus ea.

Christina Fulton și fiul ei se judecă cu soția acestuia

Fulton și Cage, acum în vârstă de 60 de ani, au început să se întâlnească în 1988 și l-au avut pe Weston în 1990. Cuplul nu s-a căsătorit niciodată și s-a despărțit la un an de la nașterea lui Weston.

Weston Cage a fost căsătorit de două ori, având doi băieți cu prima soție, respectiv două fiice cu a doua (Instagram)

În noiembrie anul trecut, atât Weston Cage, cât și mama sa, care a lansat o linie de îngrijire a pielii de succes, au intentat un proces împotriva fostei soții a lui Weston, Hila Arounian, susținând că a delapidat 100.000 de dolari, s-a angajat într-o campanie de defăimare împotriva lor și a cerut un „ordin de restricție fraudulos” care a împiedicat-o pe Christine Fulton și pe familia ei să le vadă pe fetele gemene ale lui Weston, Veneția și Cyress.

Fulton susține, de asemenea, că fosta ei noră l-a manipulat pe Weston să depună un ordin de restricție împotriva ei în 2020.

Weston Cage mai are doi fii mai mari, Lucian, de nouă ani și Sorin, de șapte ani, cu fosta soție Danielle, scenaristă, cu care a fost căsătorit în perioada 2013 – 2016. Pentru cei doi băieți cu nume românești, celebrul actor Nicholas Cage plătește pensie alimentară în locul fiului.

„Lucian este un nume din România, de unde vin, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat presei americane Danielle Coppola Cage, după nașterea băiețelului .

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre