Simona Ionescu / Redactor Șef

După imaginile nud cu impresara, Reghecampf și Anamaria Prodan încep războiul cu videouri din dormitor! „O păsărică mică…”

După imaginile nud cu impresara, Reghecampf și Anamaria Prodan încep războiul cu videouri din dormitor! „O păsărică mică…”
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf devine tot mai murdar. Cei doi se luptă cu cele mai urâte arme și acum urmează să arunce în spațiul public imagini din dormitoare!

Anamaria Prodan așteaptă cu inima cât un purece interviul lui Reghecampf oferit lui Cătălin Măruță. Probabil că a aflat, pe surse, ce a spus soțul care a părăsit-o pentru amantă și, de atunci, a pornit jihadul. Impresara i-a dedicat antrenorului de la Craiova mai multe postări în care l-a făcut praf.

Din „teaser”-ele publicate de Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf pare să insinueze că Anamaria Prodan ar fi fost și ea infidelă, având o relație cu antrenorul Dan Alexa. Anamaria nu doar că neagă, dar i-a dat replică și despre alte subiecte abordate. În final, amenințările devin grave: amândoi „își promit” că vor da publicității filme indecente.

„O păsărică mică”

Impresara a postat pe Instagram factura ceasului cu diamante pe care Laurențiu Reghecampf a pretins că i l-a cumpărat, în cadrul interviului acordat lui Cătălin Măruță. Pe document este trecut numele ei, iar ea susține că și l-a plătit din banii personali. De asemenea, în mesajele publicate pe rețelele sociale, Anamaria Prodan susține cu tărie că Reghecampf nu avea de unde să scoată sumele necesare pentru a-i cumpăra genți de firmă.

Totodată, din această dispută s-a ajuns la alta. Anamaria Prodan susține că s-a ajuns la amenințări cu imagini indecente.

„Oare care este motivul pentru care a fost dat afară din Dubai? Revenim cu amănuntele și filmulețele ca să scoatem la lumină o păsărică mică, mică, care se ascunde în spatele amantei, ciripind pe la TV cu limba împleticită… Să vedem cum se distra Reghe în curtea familiei cu fete de oraș! (…) Să nu mai amenințe familia că deține filme din Dubai compromițătoare, cu subsemnata, deși știe și are notificare că merge la pușcărie și pentru pozele mele nud date presei”, a transmis Anamaria. 

Anamaria Prodan se dezlănțuie. Reghecampf și impresara se amenință de zor

Până la premiera interviului, Cătălin Măruță a publicat un scurt video cu câteva dintre declarațiile antrenorului Reghecampf.

Antrenorul regretă că nu s-a despărțit de Anamaria după episodul în care ea l-a lovit pe Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară deschis despre despărțirea de Anamaria Prodan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. – fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste! Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a declarat Reghe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre