Simona Ionescu / Redactor Șef

E bataie mare pe scaunul lui Piedone la Sectorul 5. Au apărut figuri politice, dar favoritul pare a fi fiul acestuia

E bataie mare pe scaunul lui Piedone la Sectorul 5. Au apărut figuri politice, dar favoritul pare a fi fiul acestuia
Cristian Popescu Piedone și-a învățat băiatul să fie un bărbat puternic, pe care nimic să nu-l dărâme. Vlad Popescu a decis să candideze, deși multe figuri politice se arată disponibile să preia funcția.

Vlad Popescu va face tot ce îi va sta în putință să continue munca tatălui său.

Familia lui Cristian Popescu Piedone nu se lasă. Vlad, fiul acestuia a luat o decizie uimitoare

Faptul că Piedone a primit patru ani de închisoare cu executare l-a făcut pe fiul acestuia, Vlad, să iasă la atac. Acesta a fost duminică alături de sute de persoane, printre care și sora lui, Ana Popescu, în fața închisorii Rahova să protesteze și să-i trimită fostului primar un mesaj de susținere. Tânărul spune că va candida la primăria sectorului 5 și se va ocupa de proiectele tatălui până ce acesta va ieși din spatele gratiilor.

„Am învățat de la el să fac imposibilul posibil”

„Dansaţi cu cuţitele… „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au venit astăzi în faţa penitenciarului. Tatăl meu este nevinovat. Lucrul acesta (n.r. – susţinerea oamenilor) îi dă putere, să vadă că lumea că îl iubeşte. Noi îl iubim în continuare şi vom fi lângă el non-stop. Ne-a spus să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învăţat de la el o lecţie pe care a spus-o şi cetăţenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil.

Voi face şi eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5. Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil şi voi duce proiectele lui mai departe”, a declarat Vlad Popescu pentru România TV.

„M-au luat nevinovat”

Cu foarte puțin timp înainte de a se preda, Piedone și-a luat la revedere de la locuitorii sectorului 5, dar și de la rudele victimelor de la Colectiv printr-un mesaj emoționat și a mărturisit că merge la închisoare nevinovat. „M-au luat… nevinovat. Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate!

Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele… Rămâneți cu bine, oameni buni! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc! Dumneavoastră, cetățenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate și fericire!

Povestea noastră se oprește aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat… ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil! Vă iubesc! Să ieșiți la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeți un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn și muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone.

Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedați în clubul Colectiv și pentru cei răniți în acea fatidică noapte: Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi!  Vă veți convinge! ”, a scris Cristian Popescu Piedone pe contul său de Facebook.

Fostul vice al Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD) vânează fotoliul de primar

Nici nu s-a răcit bine perna de pe scaunul de primar al lui Piedone că mai multe fețe cunoscute în politică și administrația publică vor să ocupe locul. Surse foarte bine informate ne-au dezvăluit că se pregătesc de candidatură pentru Sectorul 5 fostul viceprimar al Capitalei din mandatul Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu, dar și fostul primar al sectorului, Daniel Florea.

Potrivit reacților de pe grupurile online destinate locuitorilor din acest sector, fiul lui Piedone este favorit la preluarea mandatului și, implict, a proiectelor începute de acesta.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre