Simona Ionescu / Redactor Șef

E campioană națională, dar nimeni nu-i știe povestea! S-a născut în penitenciar și a fost abandonată într-un orfelinat

E campioană națională, dar nimeni nu-i știe povestea! S-a născut în penitenciar și a fost abandonată într-un orfelinat
Greutățile vieții îi ambiționează pe unii să facă performanțe notabile în anumite domenii. Iată povestea unei tinere căreia destinul nu i-a pus nimic pe tavă.

Georgiana Lupu a trebuit să depășească multe obstacole doar ca să supraviețuiască, ea fiind născută într-un penitenciar, apoi abandonată într-un centru de plasament. Ambiția și speranța că viața îi poate oferi și momente frumoase au dus-o însă pe culmile succesului, devenind cea mai bună într-un sport de performanță.

Georgiana Lupu este originară din Bacău, iar povestea ei e una fascinantă, ca într-o poveste în care binele învinge răul.

Georgiana s-a născut în penitenciar, nu și-a cunoscut niciodată tatăl de origine congoleză și a copilărit într-un centru de plasament până când i-a fost descoperit potențialul sportiv. A avut noroc că acolo a existat un om adevărat care a vrut să modeleze copiii  lăsați de părinți în grija statului, să-i canalizeze către activităși care se le fie de folos și în viitor. Astfel, Georgiana s-a apucat de sport și a ajuns dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism!
Despre toate aceste momente din viața sa, Georgiana va vorbi în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, pe scena iUmor, unde speră să ajungă și campioană la glume.

Georgiana spune că toate aceste piedici din viața ei au fost depășite mai ușor cu ajutorul glumelor și hazului de necaz.


Să sperăm că numărul tinerei va impresiona juriul – din care face parte Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, iar Georgiana va ajunge în următoarea etapă. Pentru ea nu e un simplu concurs, ci un pas înainte în viață. Așa că spune că s-a pregătit cum a știut ea mai bine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre