Simona Ionescu / Redactor Șef

E, totuși, mâna extratereștrilor? Unde a apărut „monolitul de aur”

E, totuși, mâna extratereștrilor? Unde a apărut „monolitul de aur”
Abia ce s-a aflat sursa unuia dintre „monoliții” care tot apar în diverse părți ale lumii, și oamenii au putut să  se gândească la faptul că sunt doar niște obiecte de artă, că a mai apărut unul. Un fel de căpetenie. Acesta strălucește de nu te poți uita la el. Are culoarea aurului. De fapt, sunt două noi obiecte semnalate, la mii de kilometri distanță.

Un monolit de aur a apărut în Columbia, iar localnicii se întreabă dacă n u cumva acesta controlează restul structurilor apărute pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, în România și Olanda.

Monolitul de aur a apărut în Columbia rurală. După ce primul monolit misterios a apărut în deșert în statul american Utah la sfârșitul lunii noiembrie, alții au apărut în curând în California, România (foto) și Insula Wight.

Primii patru monoliți erau toate de culoare metalică și argintie, iar această a cincea structură care a apărut în Columbia este aurie – lăsându-i pe localnici să se întrebe dacă ar putea fi „maestrul monolit”.

Monolitul a fost găsit în municipalitatea Chia din departamentul columbian Cundinamarca în weekend, în timp ce un alt monolit a fost descoperit pe plaja Compton din Insula Wight (Marea Britanie). Între timp, în Olanda – a apărut un monolit de argint în rezervația naturală Kiekenberg de lângă Oudehorne (foto).

A fost văzut pentru prima dată duminică dimineață. Mass-media locală a raportat că nu a existat nici o urmă de urme în jurul bazei structurii sau orice alte indicii cu privire la modul în care a ajuns acolo.

Cât costă un monolit

Originea monolitului de aur din Columbia a descumpănit localnicii, mulți speculând că ar fi fost plasat acolo de extratereștri. Cu toate acestea, o comunitate numită „Cel mai faimos artist” fondată de artistul american Matty Mo a pretins că operele le aparțin. Se pare că grupul de artiști vinde trei monoliți de dimensiuni mari, similare cu cele găsite în diferite părți ale lumii, la un preț de 45.000 dolari fiecare.

Când Mo a fost întrebat dacă grupul își asumă responsabilitatea pentru monolitul descoperit în Insula Wight în weekend, el a răspuns: „Monolitul este în afara controlului meu în acest moment”.

Monolitul din Marea Britanie e înfipt în nisip

Monolitul din Marea Britanie a fost găsit ieri de amatorii de plajă la Compton Bay, pe insula Wight. Mai multe fotografii realizate din unghiuri diferite sugerează că monolitul este îngropat în nisip și oferă o reflexie perfectă. Nu este clar modul în care obiectul greu a fost mutat pe plajă, care este accesibilă doar pe potecă. Amintim că marțea trecută, au apărut imagini cu patru bărbați care lucrau în toiul nopții pentru a îndepărta ciudatul stâlp prismatic triunghiular din deșertul din Utah.

Stâlpul strălucitor, care ieșea la o distanță de 12 picioare de stâncile roșii din sudul Utah, a fost văzut pentru prima dată pe 18 noiembrie de către oficialii locali care numărau muflonii din zonă, folosind un elicopter.

Monolit Utah

Fotograful Ross Bernards, care a vizitat monolitul vineri (foto), a descris într-o postare pe Instagram care însoțea fotografiile cum patru bărbați au apărut brusc în acea noapte, au împins obiectul și l-au demontat înainte de a-l duce într-o roabă. Unul dintre ei s-a uitat înapoi la noi toți și a spus „Nu lăsați nicio urmă”.

Sursa foto: Daily Mail

Pădurea bântuită Hoia Baciu, în Top 5 cele mai ciudate din lume. Aveți curaj să intrați în ea?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre