Simona Ionescu / Redactor Șef

Ea este iubita lui David Popovici. Sportivul o adoră

Ea este iubita lui David Popovici. Sportivul o adoră
E campionul nostru, arată extraordinar, așa că toate domnișoarele sunt cu ochii pe el. Doar că David Popovici are inima furată.

A devenit un star al sportului mondial și a fost așteptat acasă cu toată dragostea de iubita sa, Melissa.

Ea este iubita lui David Popovici. Sportivul o adoră. L-a impresionat mesajul Nadiei Comăneci

Dincolo de performanțele ieșite din comun, David Popovici e un tânăr ca toți ceilalți. El e elev la un liceu din București și de doi ani are o iubită superbă. Tânăra nu a putut să fie alături de el la marea victorie, dar a avut grijă să-l felicite imediat după eveniment și a fost extrem de mândră de prestația lui.

David a primit felicitări și de la Klaus Iohannis

Printre cei care i-au transmis felicitări sportivului s-a numit și președintele României, Klaus Iohannis. „O nouă performanţă de excepţie pentru David Popovici, care a câştigat titlul mondial şi la proba de 100 de metri liber. Felicitări, David”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook. Imediat după victorie, a venit și mesajul de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

 

„David este al doilea înotător din toate timpurile care reușește să câștige aur la probele de 100 și 200 m liber la aceeași ediție după americanul Jim Montgomery, care a reușit acest lucru în 1973, la prima ediție a Campionatelor Mondiale de la Belgrad. (…) Visăm frumos, David! Bucuria asta a umplut sufletul românilor care te-au «adoptat». Ești inspirație, admirație și motivație pentru orice sportiv care își dorește să ajungă cel mai bun din lume!”, a precizat COSR.

Sportivul a fost impresionat de Nadia Comăneci

Recent și Nadia Comăneci i-a trimis un mesaj frumos sportivului român și a povestit și de momentul în care l-a cunoscut în Capitală când el era micuț. „Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul, nu altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David!

Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie. După ani de muncă, disciplină şi reziliență, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă, ne vedem la Paris 2024”, a transmis Nadia Comăneci.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre