Simona Ionescu / Redactor Șef

Eclipsa totală de soare de pe 4 decembrie are un impact energetic extrem de puternic. La ce să ne așteptăm

Eclipsa totală de soare de pe 4 decembrie are un impact energetic extrem de puternic. La ce să ne așteptăm
Potrivit astrologilor, eclipsa totală de soare care va avea loc pe 4 decembrie ne scoate din zona confort și, fie că vrem, fie că nu, aduce schimbări în viața noastră.

Astrologii susțin că cei mai afectați de eclipsa totală de soare din 4 decembrie vor fi bărbații. Este cea mai scurtă eclipsă de soare totală din anii 2021-2030, cu o durată de un minut și 54 de secunde.

Eclipsa totală de soare de pe 4 decembrie are un impact energetic extrem de puternic. La ce să ne așteptăm

Eclipsa totală de soare din 4 decembrie este unul dintre cele mai puternice evenimente astrale și astronomice ale sfârșitului de an. Și totodată și cea de-a 14-a eclipsă totală de soare a secolului al XXI-lea. Conform informațiilor oferite de astrologi, odată cu această zi viața noastră se va schimba și vom învăța să fim mai toleranți cu cei din jur, dar totodată ne va da și un imbold să nu uităm visele noastre. Cel mai mult însă, acest fenomen se va resimți la nivel de grupuri.

Nu faceți excese în perioada următoare

Celebrul astrolog Minerva recomandă ca în următoarea perioadă să nu facem nici un fel de excese și să eliminăm abuzurile.

”În special, atenție mare, cei din sistemul telemuncă sunt cei mai favorizați să facă schimbări, să găsească ceva, să pună ceva în practică pornind de la nimic.

Să fie atenți la aspectul ăsta. În al doilea rând, încercați să nu mai cumpărați foarte multe alimente pentru că nu o să le mâncați. Nu este de preferat să luați cu porția, ci atât cât credeți că vă poate ajuta. De evitat abuzurile, mai ales că acum am observat că toate hypermarket-urile au limitat acest tip de cumpărături.”, susține Minerva.

Unde se pot ivi neplăceri

Pe de altă parte, eclipsa din 4 decembrie poate aduce cu sine și unele neplăceri în sectorul muncii, de aceea trebuie să fim atenți ce vorbim.

”Ne va putea trage pe dreapta, ne poate duce cu preșul. Apropo de Venus retrograd, atenție poată să rupă relațiile de afaceri, pot să intervină rupturi în relațiile de afaceri. Nu cumpărați case, terenuri că e posibil să vă pară rău după aceea. Aș spune că fiți foarte atenți la sănătate.”, a mai spus astrologul.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre