Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeran se sufocă în timp ce cântă live la funeraliile unui prieten bun

Ed Sheeran se sufocă în timp ce cântă live la funeraliile unui prieten bun
Ed Sheeran a izbucnit în lacrimi în timpul spectacolului său emoțional de la comemorarea regretatului său prieten Michael Gudinski.

Ed Sheeran se sufocă în timp ce cântă live la funeraliile unui prieten bun. Michael a murit liniștit în somn, la vârsta de 68 de ani, la Melbourne, pe data de 2 martie. Cântărețul de top a zburat către Down Under, pentru memorialul special la care i s-au alăturat mai multe vedete, inclusiv Kylie Minogue.

Ed Sheeran s-a emoționat

Ed Sheeran se sufocă în timp ce cântă live. Artistul s-a sufocat pe scenă la o slujbă memorială din Melbourne, organizată miercuri pentru prietenul său muzician.

„Nu mă simt niciodată emoționat. Acum sunt foarte emoționat. Deci, scuze dacă încurc versurile sau altceva”, a spus artistul

Între melodii, Ed i-a adus un omagiu regretatului său prieten Michael, pe care l-a descris ca o „tornadă a bucuriei”.

„Este atât de greu să spunem cât de mult a însemnat Michael pentru mine și pentru toți cei care l-am cunoscut. Michael a fost o tornadă de bucurie. Știai că a ajuns într-o clădire doar auzind strigătul haotic al său și puteai simți că, camera se entuziasmează de sosirea lui. Prezența sa era magică. Am fost, în primul rând, prieteni. El a fost un tată și un mentor pentru mine”, a spus Ed Sheeran despre prietenul său.

Ed Sheeran și-a donat jucăriile din copilărie pentru o cauză nobilă

Cea mai recentă donație caritabilă a lui Ed vine după ce s-a despărțit de o selecție a unora dintre cele mai apreciate bunuri ale sale din copilărie. Scopul a fost strângerea de fonduri pentru județul său natal, Suffolk.

Mândrul tată și-a luat rămas bun de la mai multe obiecte personale, inclusiv cărămizi Lego cu care s-a jucat în copilărie și versuri scrise de mână de la single-ul său de succes Perfect.

În plus, el a donat un album extins realizat manual (You Need Me) din 2009, un pliant și un bilet de trei lire sterline pentru primul său concert la Royal British Legion, din orașul natal Framlingham.

Părinții lui Ed Sheeran, John, în vârstă de 63 de ani și-au dorit să creeze o moștenire durabilă din expoziția Ed Sheeran. Made in Suffolk din Ipswich, care spune povestea vieții lui Ed. Au avut ideea unei licitații pentru a sprijini tinerii din Suffolk după ce au întâlnit-o pe Gina Long, fondatoarea organizației caritabile GeeWizz.

Încasările au ajutat-o ​​pe GeeWizz să reamenajeze un loc de joacă pentru copii cu nevoi educaționale speciale și cu dizabilități. Uimitor!

Cum trece Mirela Vaida peste șocul că putea fi omorâtă. Ce face pentru copii

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre