Simona Ionescu / Redactor Șef

Ed Sheeren transformă în aur tot ce atinge. I-au luat halba de la gură și au vându-o, ad hoc, pe un sac de bani

Ed Sheeren transformă în aur tot ce atinge. I-au luat halba de la gură și au vându-o, ad hoc, pe un sac de bani
Ed Sheeran a făcut furori și la Oktoberfest. Starul pop britanic a fost prezent la festivalul de la Frankfurt, iar halba din care a băut bere s-a vândut cu o sumă uluitoare!

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a achiziționat obiectul din care a savurat Ed Sheeran o bere rece, după un concert recent. Cântărețul britanic a participat la Oktoberfest alături de câteva persoane din anturajul său.

Halba de bere din care a băut starul pop britanic a fost vândută pe eBay cu 1.960 de euro vineri, 7 octombrie, potrivit anunțului co-organizatorulului festivalului, Kai Mann, potrivit DPA.

Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt a anunțat că cei aproape 2.000 de euro vor fi folosiţi pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

”Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest”, a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Sheeran a avut chiar şi o apariţie neaşteptată pe scenă, purtând Lederhosen şi ţinând în mână stein-ul. Artistul în vârstă de 31 de ani a interpretat hitul său ”Perfect” şi clasicul ”Everybody” al celor de la Backstreet Boys.

Melodia cu două milioane de vizualizări în 24 de ore

Pe 24 aprilie 2022, cântăreţul britanic a lansat videoclipul piesei „2step”, filmat la Kiev, în Ucraina, înainte de invazia forţelor ruse, care a început la 24 februarie. Artistul a spus că va dona banii obţinuţi din vizualizările videoclipului de pe YouTube unei fundaţii care ajută refugiaţii ucraineni. În 24 de ore, melodia a depăşit două milioane de vizualizări.

„Am filmat videoclipul pentru «2step» în oraşul Kiev, Ucraina, înainte să înceapă actele devastatoare de violenţă. A fost prima dată când am vizitat ţara şi m-am simţit atât de bine primit în timpul şederii mele acolo, toată lumea, de la echipa de producţie până la numeroşii oameni pe care i-am întâlnit de-a lungul zilelor mele libere.

Ucraina este o ţară mândră şi rezistentă şi sunt recunoscător că am avut şansa de a filma videoclipul meu acolo. Sunt alături de Ucraina şi voi dona drepturile de autor din înregistrările mele de pe YouTube ale videoclipului către Apelul umanitar al DEC pentru Ucraina,” a transmis solistul, într-un mesaj publicat chiar la începutul videoclipului.

Foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre