Simona Ionescu / Redactor Șef

Eddie Murphy face dezvăluiri despre Robin Williams. Ce l-a pus să facă regretatul actor

Eddie Murphy face dezvăluiri despre Robin Williams. Ce l-a pus să facă regretatul actor
Într-un interviu recent, Eddie Murphy și-a amintit despre celebrul Robin Williams și a făcut dezvăluiri despre acesta. Iată ce l-a pus să facă regretatul actor pe Eddie Murphy, lucru refuzat categoric de către acesta.

Eddie Murphy a făcut dezvăluiri despre actorul Robin Williams, într-un interviu recent. Vedeta a vorbit despre propunerea pe care i-a făcut-o Williams în anii 80 și pe care a refuzat-o vehement. La acea vreme, Eddie Murphy avea doar 19 ani, astfel că ar fi fost foarte ușor să o ia pe calea drogurilor și a alcoolului, ca multe alte vedete de la Hollywood de la acea vreme. 

Eddie Murphy a afirmat că John Belushi și Robin Williams, ambii comedianți, i-au oferit cocaină în anii ’80,  dar el a refuzat și este recunoscător că a făcut-o: „Îmi amintesc că aveam 19 ani, am mers la Blues Bar. Eram eu, Belushi și Robin Williams. Ei au început să consume cocaină, și eu am spus, ‘Nu, sunt bine.’”, și-a amintit actorul într-un interviu acordat New York Times.

Eddie Murphy nu era interesat să încerce cocaina 

Starul din „Beverly Hills Cop,” acum în vârstă de 63 de ani, a spus că a refuzat oferta lor pentru că nu era interesat să încerce drogul: „Nu luam o poziție morală. Pur și simplu nu eram interesat de asta,” a explicat Murphy. „Să nu am dorința sau curiozitatea, aș spune că e mâna lui Dumnezeu. Dumnezeu veghea asupra mea în acel moment.”

Robin Williams i-a oferit cocaină lui Eddie Murphy, însă acesta l-a refuzat

Starul a continuat să descrie ascensiunea și declinul multor vedete, inclusiv Michael Jackson, Elvis Presley, Belushi și Williams, drept „povești de avertizare.” Belushi a murit din cauza unei supradoze de heroină la vârsta de 33 de ani în 1982, în timp ce Robin Williams s-a sinucis în 2014 la vârsta de 63 de ani. Regele Pop-ului și Regele Rock ‘n’ Roll-ului au murit, de asemenea, în mod prematur și neașteptat.

A consumat prima oară marijuana la 30 de ani

„Când devii faimos de foarte tânăr, în special ca artist de culoare, e ca și cum ai trăi pe un câmp minat. Oricând se poate întâmpla ceva care te poate desființa cu totul,” a observat Murphy. „Era ca și cum toate aceste lucruri se întâmplau, iar eu eram total ignorant. Acum, la această vârstă, pot privi înapoi și să zic, ‘Wow, am trecut printr-un câmp minat timp de 35 de ani.’ Cum reușești să treci printr-un câmp minat timp de 35, 40 de ani? Ceva trebuie să vegheze asupra ta.”

De la stânga la dreapta: Robin Williams, Eddie Murphy și John Belushi
Foto: People

Murphy este în industrie de decenii, debutând la „Saturday Night Live” la 19 ani. Deși a ajuns la un nivel de faimă la care avea lumea la picioare, a confirmat că nu a avut niciodată probleme cu alcoolul și a încercat marijuana doar la vârsta de 30 de ani.

Robin Williams suferea de depresie și demență

Robin Williams a murit în august 2014, la vârsta de 63 de ani. Acesta s-a spânzurat. Vedeta de cinema, care avea și un premiu Oscar la activ pentru rolul din „Good Will Hunting”, suferea de depresie. Boala a avansat rapid mai ales după ce fusese diagnosticat greșit cu Parkinson. 

După moartea acestuia s-a aflat că suferea de demență cu corpi Lewy, un tip de demență ce se caracterizează prin degradarea progresivă a funcțiilor cognitive. Conform  unei dorințe exprimate în timpul vieții, trupul actorului a fost incinerat, iar cenușa a fost împrăștiată în largul Oceanului Pacific.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre