Simona Ionescu / Redactor Șef

El e fiul secret al lui Costel Constanda, fostul proprietar al Parcului Bordei

El e fiul secret al lui Costel Constanda, fostul proprietar al Parcului Bordei
Tatăl său este un om de afaceri controversat, dar el a reușit să stea în umbră. Era așa, ca un fiu secret, în timp ce tatăl său, Costel Constanda, ține cele mai importante titluri ale ziarelor.

Omul de afaceri Costel Constanda se războiește de ani buni cu Primăria Capitalei, într-un proces istoric, dar foarte puțini oameni știu și cum arată fiul lui, un tânăr care s-a ferit toată viața lui de ochii curioșilor. El, însă, va fi moștenitorul unei averi imense, făcute de tată din afaceri imobiliare, inclusiv cu instituțiile statului.

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini rare cu fiul afaceristului Costel Constanda. Tânărul a fost văzut în compania unei domnișoare, iubita sa, la fel de misterioasă. Cei doi se îndreptau spre un restaurant, când au fost surprinși.

Primele imagini cu fiul secret al lui Costel Constanda

Primele imagini i-au surprins pe cei doi în mașină, îmbrăcați casual și cu ochelari de soare. Din imaginile surprinse în timp ce așteptau culoarea verde a unui semafor, se pare că au o discuție animată.

Apoi, fiul lui Constanda cade pe gânduri. Imediat ce au ajuns la restaurant, fiul lui Constanda a parcat mașina, iar cei doi s-au îndreptat încet către intrare.

Cine este Costel Constanda

Vă reamintim că afaceristul Costel Constanda a devenit cunoscut atunci când, cu două decenii în urmă, a obținut o parcelă generoasă de pământ în Satul Francez. A urmat un schimb de terenuri cu Primăria Capitalei, primind în loc terenuri în Parcul Bordei. Omul de afaceri avea mari planuri imobiliare, astfel că a ajuns să ceară autorizație de construcție în parc, dar i s-a respins cererea, drept pentru care a dat Primăria în judecată.

Actualmente, rejudecarea cazului, încheiat inițial cu obligația Primăriei Capitalei de a plăti 168.000.000 de euro despăgubiri, este pe rolul Curții de Apel București.

Sursa foto: Spynews.ro

Sylvester Stallone nu se poate opri din plâns, a rămas orfan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre