Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Gheorghe, sărbători în doliu. Cântăreața e distrusă.

Elena Gheorghe, sărbători în doliu. Cântăreața e distrusă.
Una dintre cele mai iubite artiste din România, Elena Gheorghe, trece prin momente cumplite. Ce s-a întâmplat în viața artistei.

Elena Gheorghe nu știe cum va trece peste această situație groaznică. Cuvintele vedetei sunt tulburătoare.

Elena Gheorghe, sărbători negre. Cântăreața e distrusă

Mai sunt doar câteva zile până la Nașterea Domnului, dar pentru Elena Gheorghe va fi cea mai tristă sărbătoare. Vedeta și-a pierdut cel mai drag om, bunica ei, și este în stare de șoc. Cântăreața și-a găsit puterea să posteze un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și toți fanii au fost alături de ea.

Printre cei care au sprijinit-o moral s-au numărat Nicole Cherry, Theo Rose, Andrei Ștefănescu și Alexandra Ungureanu. „Drum lin spre cer, bunica mea dragă! Ai fost și vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate și blândețe! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, au fost cuvintele vedetei.

Vestea tristă a fost dată de fratele cântăreței

Cel care a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare a fost Costin Gheorghe. Bunica lor avea mari probleme de sănătate, iar anul trecut a reușit să fenteze moartea. Din păcate, acum, nu s-a mai putut face nimic.   „La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica.

Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi”, a povestit Elena. La fel de mult suferă și sora artistei, Ana Pîrvulescu, care, la rându-i, a scris un mesaj dureros și a asigurat-o că îi va îndeplini dorința și nu va lenevi niciodată.

„Singura cale să te reîntâlnesc e să mă fac un om mai bun și credincios! Te iubesc, bunico! Rămân să-mi văd și eu strănepoții și apoi ne dăm întâlnire. PS: Da, știu! O să-mi văd de serviciu! Ăsta era oful tău! Să nu care cumva să lenevesc vreo secundă.”, a spus aceasta.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre