Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Merișoreanu ajunge pe mâna medicilor

Elena Merișoreanu ajunge pe mâna medicilor
Îndrăgita interpretă de muzică populară din Ardeal, Elena Merișoreanu, nu mai scapă de ghinioane. S-a bălăcărit cu alte colege, iar soțul ei a avut COVID-19. Iată că și ea va ajunge pe mâna medicilor.

Interpreta de muzică populară  Elena Merişoreanu a stârnit un imens tsunami în lumea folcloriștilor. Interpreți iubiți și colegi de peste 40 de ani s-au ceartat din cauza pensiilor și a aparițiilor la emisiuni tv! Elena Merișoreanu a fost cea care a început. A aruncat vorbele grele, iar răspunsurile nu sunt nici ele prea cuviincioase.  Apoi, soțul ei a făcut COVID-19. A răsuflat ușurată când a scăpat, dar acum ajunge ea pe mâna doctorilor.

Elena Merișoreanu ajunge pe mâna medicilor

Elena Merișoreanu (72 de ani) a primit din nou un semn de la Dumnezeu. După două săptămâni în care a trecut prin iad, cu soțul bolnav de COVID-19, acum ajunge ea la spital. Săptămânile trecute s-a certat public cu colega sa de scenă, Saveta Bogdan și și-au aruncat vorbe grele. S-a luat și de Maria Dragomiroiu și Mirabela Dauer.

Solista de muzică populară va ajunge săptămâna viitoare pe masa de operație. S-a simțit tot mai balonată, motiv pentru care a mers la doctor. După ce a făcut analize și o ecografie abdominală, a aflat că are pietre la fiere.

„Mă balonam, mai ales de la fructe. Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie. Mi-am făcut toate analizele și îi povesteam domnului profesor că, la anumite mâncăruri, mă balonez. La analize au descoperit că am probleme la fiere”, a declarat Elena Merișoreanu, la Antena Stars.

Trebuie să se opereze și la picior

Medicul i-a recomandat cântăreței să se opereze de urgență. “Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație”, a mai spus solista.

Elena Merișoreanu urmează să facă și altă operație în acest an. Solista era programată pentru o altă operație, la picior, însă a amânat-o atunci când Spitalul Foișor a fost transformat în spital Covid.

„O să mă operez și la picior. Să vedem ce se mai întâmplă cu Spitalul Foișor. Eu numai acolo vreau să mă operez. Am doctorul meu”, a spus artista, pentru Click!


Elena Merișoreanu a primit un semn de la Dumnezeu. A ajuns la spital

Scandalul focloristelor e de neoprit. Ce vorbe grele își aruncă Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre