Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea, dărâmată de dorința fiicei sale. Ce îi cere micuța să facă în fiecare zi, înainte de culcare

Elena Udrea, dărâmată de dorința fiicei sale. Ce îi cere micuța să facă în fiecare zi, înainte de culcare
De când se află în spatele gratiilor, Elena Udrea s-a transformat total. Nimic nu o macină mai mult decât faptul că nu are fetița lângă ea.

Elena Udrea se roagă neîncetat să fie lăsată la aniversarea de patru ani a fiicei sale. Oare se va întâmpla minunea?

Elena Udrea, dărâmată de dorința fiicei sale. Ce îi cere micuța să facă în fiecare zi, înainte de culcare

Fostul ministru al Turismului stă de cinci luni departe de cea mai importantă ființă a sufletului său, micuța Ana Maria. Udrea susține și acum că stă „ilegal” în pușcărie și afirmă că judecătorii au decis abuziv să nu aplice în dosarul ei o decizie a Curții Constituționale, așa cum au făcut în alte cazuri.

În ceea ce o privește pe cea mică, Elena Udrea reușește să vorbească zilnic cu ea la telefon, iar cea mică i-a rupt sufletul. Micuța a învățat că mami nu poate sta la telefon prea mult, așa că a acceptat să vorbească mai puțin, doar pentru a fi sunată și seara, înainte de culcare.

„A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat”

„Ca urmare, tot timpul pe care legea mi-l permite îl aloc întâlnirilor cu fetița mea, toate vizitele și toate minutele de convorbiri telefonice zilnice le păstrez pentru ea.

Ca orice copil, Eva Maria a primit dulciuri, portocale. Însă, fetița a fost mai încântată de trusa de machiaj pe care a găsit-o în ghetuțe

A învățat că vorbitul nostru la telefon este limitat,  așa că îmi spune mereu sa mai păstrez câteva minute să o mai pot suna și înainte de culcare”, a spus Elena Udrea pe Facebook.

„Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei să-și aniverseze 4 ani de viață la închisoare”

Pe de altă parte, ajutată de Avocatul Poporului, Udrea a avut o mare reușită. Când fetița vine în vizită, se dă joc geamul despărțitor, iar cele două se pot atinge. Pentru că Ana Maria va împlini curând patru anișori, Udrea a făcut o cerere la administrația închisorii și speră din suflet că îi va fi aprobată și va reuși să fie lângă fetița ei într-un moment foarte important.

„Acum mă lupt să îi pot fi alături Evei la ziua în care împlinește 4 ani fără sa fie obligată sa vină la pușcărie ca sa fie cu mine. Cred ca nicio mama nu își dorește pentru copilul ei să-și aniverseze 4 ani de viață la închisoare”, a adăugat Elena Udrea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre